Marketing & Promotie

Help ons om jouw bed and breakfast optimaal te promoten

Hästens & Breakfast

Met grote foto’s komt je B&B beter uit de verf, kijk maar naar de presentatiepagina van Hästens & Breakfast.

Jouw bed en breakfast verdient het om gezien te worden! We willen je bed and breakfast graag optimaal promoten op Bedandbreakfast.nl. Dat lukt met extra veel grote foto’s die je accommodatie laten stralen. Kijk maar eens wat het B&B Hästens & Breakfast in Valkenburg heeft opgeleverd.

Hästens B&B

Statistieken van B&B  Hästens & Breakfast op Bedandbreakfast.nl, eerste helft van september 2014.

Statistieken Hästens & Breakfast
Op 2 september 2014 voegen we nieuwe foto’s toe aan de presentatiepagina van vijf-tulpen-B&B Hästens & Breakfast in Valkenburg. Het heeft direct effect, zoals je hierboven ziet in de grafiek. De presentatiepagina van Hästens & Breakfast krijgt sindsdien meer clicks en reserveringsaanvragen dan in het hoogseizoen.

hastens2

De gastenkamer van B&B Hästens & Breakfast ziet er aantrekkelijk uit op de foto’s.

Stuur ons je foto’s
Bekijk je eigen presentatiepagina eens. Staan er te weinig of te kleine foto’s op? Verwijder deze dan en voeg nieuwe afbeeldingen toe. Je kunt je foto’s ook naar info@bedandbreakfast.nl sturen. Wij zetten ze graag voor je op jouw presentatiepagina.

Hästens & Breakfast

Aanrader voor op je presentatiepagina: plaats een foto van het uitgebreide ontbijt.

Meer foto’s = hogere positie
Direct na het toevoegen van de foto’s zul je merken dat je B&B hoger staat op Bedandbreakfast.nl. In combinatie met een mooiere presentatiepagina levert dit meer reserveringsaanvragen op. Je kunt maximaal 18 algemene foto’s toevoegen en per kamer maximaal 4 foto’s. We zijn benieuwd naar je foto’s! Tip: B&B’s met aantrekkelijke, compleet ingevulde presentatiepagina’s promoten wij graag op onze Facebook-pagina.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter