Bedrijfsvoering

Hét moment om je B&B te Verbeteren

Het laagseizoen is een goed moment om je B&B te vernieuwen. Ontdek de mogelijkheden van een renovatie, verbeter de online presentatie en doe inspiratie op bij collega B&B’s. Verbeter je B&B en ga met een boost het nieuwe jaar in!

Renoveer je B&B

Een renovatie hoeft niet veel werk te zijn. Zelfs met kleine aanpassingen kun je een groot verschil maken. Met behulp van de normenlijst van Stichting Bed & Breakfast Nederland zie je in één oogopslag waar verbeteringen mogelijk zijn. Focus op faciliteiten en voorwaarden waarmee je jouw concurrentiepositie snel en eenvoudig verbetert. Denk hierbij aan een tweepersoonsbed, privé sanitair of bijvoorbeeld fietsverhuur.

Normenlijst

Online verbeteringen

Naast fysieke renovaties zijn er meestal ook online verbeteringen mogelijk. Denk aan optimalisatie van je presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl. Heb je gerenoveerd, dan is het raadzaam nieuwe foto’s te maken. Controleer of je foto’s, omschrijving en kamerprijzen nog up-to-date zijn. Inspiratie vind je op de presentatiepagina’s van collega B&B’s op Bedandbreakfast.nl.

Gratis zichtbaar op Bedandbreakfast.eu
Met de juiste online verbeteringen is de kans groot dat je daarna meer reserveringen ontvangt. Overweeg een uitgebreid abonnement op Bedandbreakfast.nl (als je deze nog niet hebt) en kies voor promotie op Bedandbreakfast.eu voor meer internationale gasten. Op Bedandbreakfast.eu is Direct Reserveren mogelijk. Bij aanmelding krijg je gratis zichtbaarheid. Het enige dat je betaalt is 10% commissie (no cure, no pay) over de daadwerkelijke reserveringen.

Promoot je B&B

Inspiratie door collega B&B’s

Zijn de normenlijst of de presentatiepagina’s van andere B&B’s niet voldoende, laat jezelf dan inspireren tijdens een verblijf in een andere B&B. Vanaf het moment dat je arriveert tot het moment dat je vertrekt valt er veel te leren. Natuurlijk kopieer je niet alles exact, maar geef je er vooral je eigen draai aan!

Inspiratie tijdens je verblijf

Deel dit artikel:

Over de auteur

Lizzy Scheltus

Lizzy Scheltus

Online Marketeer bij Bed & Breakfast Europe.

Laat een reactie achter