Bedrijfsvoering

Optimaliseer je Presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl

Optimaliseer je Presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl

Je presentatiepagina is het online visitekaartje van je B&B. Zorg voor een positieve eerste indruk en optimaliseer je presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl. Hierdoor stijgt je B&B in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl en in zoekmachines zoals Google.

De Kracht van de Online Wereld

Gasten struinen het internet af om de perfecte accommodatie te vinden. Met een vermelding op Bedandbreakfast.nl zorg je ervoor dat je B&B op het juiste moment vindbaar is. Hierbij is het van belang dat de presentatiepagina van je B&B geoptimaliseerd is. Is jouw presentatiepagina compleet? Dan kom je hoger in de zoekresultaten van Bedandbreakfast.nl en daarmee hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hierdoor vergroot je de kans op reserveringen.

Optimaliseer je Presentatiepagina

Optimaliseer je presentatiepagina

Beeldmateriaal: Foto’s en Video’s

Een afbeelding wordt binnen 0,25 seconden door je brein verwerkt. Foto’s en video’s zijn daarom een krachtig medium op je presentatiepagina. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Laat daarom met foto’s zien wat gasten kunnen verwachten van bijvoorbeeld de kamers en het ontbijt. Maak je galerij compleet met een foto van jou als B&B-eigenaar. Dit schept vertrouwen en maakt het persoonlijk. Ook met een video van je B&B optimaliseer je de presentatiepagina. Je kunt maximaal 18 overzichtsfoto’s en 4 foto’s per kamer toevoegen op Bedandbreakfast.nl.

Schrijf een Unieke (Kamer)omschrijving

Nadat de afbeeldingen gescreend zijn, gaan gasten door met het lezen van de omschrijving van je B&B. Met een unieke omschrijving zorg je voor een positieve, heldere eerste indruk. Ook Google is fan van unieke omschrijvingen. Voor de vindbaarheid van je B&B is het dus raadzaam om op iedere website een andere tekst te gebruiken. Laat plaatsnamen, bezienswaardigheden en andere interessante punten van de omgeving terugkomen in je omschrijving. Wanneer een gast zoekt op deze punten, is de kans groter dat de presentatiepagina van Bedandbreakfast.nl getoond wordt in Google. De uitgebreide omschrijving én kameromschrijving kun je in 6 talen toevoegen!

Kies voor een Tulpen Classificatie

Optimaliseer je presentatiepagina met de Tulpen classificatie. Dit is een extra marketingmiddel voor je B&B. Je B&B wordt beoordeeld door een mystery guest, waarna je een bepaald aantal tulpen toegekend krijgt. Deze tulpen worden getoond op de presentatiepagina van Bedandbreakfast.nl. Je laat zien dat je staat voor kwaliteit. Daarnaast maak je kans op de titel ‘Beste B&B van Nederland’. ‘Het winnen van de Beste B&B van Nederland is een extra marketingtool. Het logo staat op onze pagina van Bedandbreakfast.nl en op onze eigen website,’ vertelt Paul Pas van B&B Passage.

Hoeveel Tulpen verdient mijn B&B?

Verzamel Reviews

Sociale bewijskracht in de vorm van reviews is een krachtig overtuigingsprincipe. Tulpen en reviews zijn vaak dé doorslaggevende factor voor het reserveren van je B&B. Ze dragen bij aan transparantie, betrouwbaarheid en bevestiging. Met behulp van de reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl op je eigen website vergroot je het aantal reviews op je presentatiepagina. Gasten die reserveren via de reserveringsmodule op je eigen website ontvangen na verblijf een automatisch review verzoek. De geschreven review komt vervolgens op de presentatiepagina van Bedandbreakfast.nl te staan.

<strong>Gratis Reserveringsmodule</strong>

Reviewsterren in Google

Door reviews te verzamelen op Bedandbreakfast.nl ontvang je reviewsterren in Google. De ontvangen reviews worden door Bedandbreakfast.nl naar Google gestuurd. Google gebruikt deze reviewcijfers om reviewgemiddeldes te tonen in het organische zoekresultaat. Dit heet ook wel een ‘review snippet’ en wordt meestal weergegeven aan de hand van sterren. Het voordeel? Uit onderzoek blijkt dat mensen vaker klikken op een zoekresultaat met reviewsterren.
Google reviews Bedandbreakfast.nl

Actiepunten Verbeteren Presentatiepagina

Samengevat is het raadzaam om goed beeldmateriaal te gebruiken, een unieke omschrijving te schrijven, vertrouwen te scheppen met een Tulpen Classificatie en zoveel mogelijk reviews te verzamelen. Optimaliseer je presentatiepagina, profiteer van betere vindbaarheid en geef de eerste indruk van je B&B een boost!

Ook Interessant:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Evi Heijmans

Brand Strategist bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter