Eigenarenservice

Haal alles uit je Statistieken op Bedandbreakfast.nl

Haal alles uit je statistieken op Bedandbreakfast.nl

Een vermelding op Bedandbreakfast.nl maakt je B&B vindbaar voor een enorm publiek. Maar hoe vaak wordt je accommodatie nu daadwerkelijk gevonden en bekeken? Je persoonlijke statistieken op Bedandbreakfast.nl geven je hier inzicht in!

Statistieken over je B&B 

Meten is weten: daarom zijn actuele statistieken juist zo belangrijk. Je gevoel kan namelijk soms heel anders zijn dan de realiteit. Je statistieken op Bedandbreakfast.nl bieden je inzicht in de prestatie van je presentatiepagina, waardoor je ook continu kunt blijven verbeteren. Merk je bijvoorbeeld dat je pagina minder vaak bekeken wordt dan verwacht? Bedenk dan welke mogelijke verbeteringen je door kunt voeren om je pagina aantrekkelijker en beter vindbaar te maken. Hierover later in het artikel meer. 

Inzicht vergroten 

De statistieken in de Eigenarenservice geven je inzicht in een aantal handige zaken:

  • Hoe vaak je B&B gevonden is (aantal keer getoond in een zoekresultaat)
  • Hoe vaak je B&B bekeken is 
  • Hoeveel reserveringsaanvragen je ontvangen hebt 
  • Hoeveel contactformulieren op de presentatiepagina ingevuld zijn 
  • Hoe vaak je telefoonnummer op de presentatiepagina bekeken is 
  • Hoe vaak naar je eigen website op de presentatiepagina doorgeklikt is (bij een uitgebreide vermelding) 

Deze cijfers laten zien wat je vermelding op Bedandbreakfast.nl precies voor je doet. Kliks naar je telefoonnummer en eigen website kunnen natuurlijk ook leiden tot indirecte reserveringen via je presentatiepagina. Hoe staan jouw statistieken ervoor?

Mijn Statistieken

Hoe werkt het?

Bovenaan de pagina selecteer je de periode waarvan je de statistieken wil zien. Je kiest de gewenste data en de statistieken worden vervolgens automatisch ingeladen. Extra handig; de snelle vergelijking met de vorige periode. In onderstaand voorbeeld zie je dat de B&B 93.894 keer gevonden en 2.997 keer bekeken is, in de periode van 1 januari 2021 t/m 1 maart 2021. In dezelfde periode vorig jaar was dit respectievelijk 49.058 en 1.522 keer. Een interessant en positief verschil van maar liefst 91% en 97%!

Statistieken verbeteren 

Gebruik je statistieken op Bedandbreakfast.nl ook als meetinstrument voor verbeteringen; bijvoorbeeld met een nieuwe hoofdfoto. Vergeet hierbij ook de seizoenen niet, en kies voor een groene, zonnige foto in de zomer en laat in de herfst de warmte en gezelligheid van je B&B zien. Wordt je pagina vaker bekeken sinds de nieuwe foto in het zoekresultaat? Dan zie je dit terug in jouw statistieken! 

Ook interessant: 

Over de auteur

Avatar

Evi Heijmans

Brand Strategist bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter