Eigenarenservice

Kamers en Prijzen toevoegen aan je Accommodatiepagina

Bedandbreakfast.nl: Kamers en Prijzen toevoegen aan je Accommodatiepagina

Kamers en prijzen zijn essentieel voor je accommodatiepagina. Ontdek hoe je elk gastenverblijf kunt voorzien van prijzen, foto’s, een omschrijving, voorzieningen en voorwaarden. Zo krijgen bezoekers een goed beeld van het verblijf dat zij willen reserveren.

Kamers en Prijzen toevoegen is belangrijk

Gasten die op zoek zijn naar een Bed and Breakfast willen precies weten wat zij krijgen en over welke faciliteiten een kamer beschikt, voordat zij tot een reservering overgaan. Geef per kamer duidelijk aan wat de faciliteiten zijn, welke voorwaarden je hanteert en wat de kamerprijs is.

Kamers toevoegen aan je Accommodatiepagina

Je voegt vervolgens één voor één je kamers toe. Per kamer vul je een kamernaam, het kamertype (kamer/appartement) en het aantal slaapplaatsen in en vink je de faciliteiten en voorwaarden aan die op desbetreffende kamer van toepassing zijn.

Besteed aandacht aan je Kameromschrijving

Zorg dat je een goede kameromschrijving hebt (maximaal 300 tekens). Beschrijf kort en bondig de sfeer en benoem de sterke punten; beschik je over een kingsize bed, heb je een inloopdouche of een bad, is er een keuken of een eigen zitkamer? Vergeet vooral het mooie uitzicht niet te vermelden!

Kamerprijzen toevoegen

Als je alle informatie over de kamers hebt ingevoerd en opgeslagen, ga je via het menu naar ‘Kamerprijzen’. Geef per kamer aan welke prijs je hanteert en welke valuta je accepteert. Bij een uitgebreide vermelding is het mogelijk variabele kamerprijzen in te stellen. Denk hierbij aan weekendtarieven of korting bij een langer verblijf.

Kamerfoto’s toevoegen aan je accommodatiepagina

Als je een omschrijving van je B&B hebt ingevoerd en kamers en prijzen hebt toegevoegd, rest alleen nog het uploaden van sfeervolle kamerfoto’s. Extra informatie hierover vind je in het artikel over het toevoegen van foto’s op je accommodatiepagina.

Informatie beheren

Je kunt op ieder gewenst moment de gegevens aanpassen. Ga via het menu ‘Mijn vermelding’ naar ‘Kamers’ en pas per kamer de gegevens aan. Na het opslaan worden de wijzigingen direct op je accommodatiepagina zichtbaar.

Wij helpen je graag

Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter