B&B te koop

Welke karakteristieke B&B zou jij overnemen?

bed and breakfast te koop

Locatie óf pand: een dilemma waar veel mensen mee worstelen tijdens hun zoektocht naar de ideale plek voor een B&B. Toch zijn er genoeg karakteristieke panden te vinden die ook nog eens op de juiste locatie staan. Wij hebben alvast drie kanshebbers voor jou geselecteerd!

B&B for sale

Naast het mooie B&B-verblijf is het woongedeelte van Hoeve de Vredenhof ook stijlvol afgewerkt.

Hoeve de Vredehof
In het hart van het toeristische brinkdorp Zuidlaren vind je De Vredenhof. Deze B&B is gesitueerd in een karakteristiek pand en telt maar liefst elf gastenverblijven. Het pand is geheel gerenoveerd met behoud van het historische karakter; oud en nieuw zijn hier smaakvol met elkaar verbonden. Als extra bonus is er ook nog een prachtige tuin, waar jouw toekomstige gasten heerlijk kunnen vertoeven.

  • Status: Verkocht
bed and breakfast te koop

Vita Nova beschikt over een vaste ligplaats en woonvergunning in het centrum van Amersfoort.

Bed and Breakfast te koop: Vita Nova
Wil je met jouw nieuwe B&B iets meer buiten de gebaande paden treden? Dan is een overname van Vita Nova wellicht iets voor jou: dit varende vrachtschip is alles behalve standaard, in positieve zin! Het schip is 39 meter lang en beschikt onder meer over vijf moderne gastenkamers met ieder een eigen douche en toilet. Ook is er een grote loungeruimte met een moderne open kombuis.

  • Status: Verkocht
B&B te koop

Villa Vredehoek in Ellecom is een monumentale B&B met vier gastenkamers, inclusief privé sanitair.

Villa Vredehoek
Met Nationaal Park Veluwezoom en de IJsselvallei binnen handbereik bevindt Villa Vredenhoek zich op de perfecte locatie voor natuurliefhebbers. Bovendien zijn de steden Arnhem en Zutphen binnen een mum van tijd bereikbaar vanuit deze goedlopende B&B. Het huis stamt uit 1898 en is een gemeentelijk monument met veel originele details.

  • Status: Verkocht

bed and breakfast italy

Bed and Breakfast te koop
Het overnemen van een bestaande B&B brengt de nodige voordelen met zich mee; zo is een rigoureuze verbouwing meestal niet nodig én profiteer je van reeds opgebouwde naamsbekendheid. Heeft één van de bovenstaande accommodaties jouw hart veroverd of ben je toch op zoek naar iets anders? Wereldwijd staan er veel B&B’s te koop.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter