Bedrijfsvoering

Maak van je B&B een beleving met C-Lant Projectinrichting

Bedandbreakfast.nl; Maak van je B&B een beleving met C-Lant Projectinrichting

Neem je gasten mee in het verhaal van je B&B. Dankzij de jarenlange ervaring stelt C-Lant Projectinrichting op basis van jouw wensen een passend interieur samen, met daarin het verhaal van jouw accommodatie of de bijzondere locatie. Samen met jou creëren zij een unieke beleving voor je gasten!

Ga je een B&B starten?

C-Lant ondersteunt je graag met een passend advies, kwalitatieve producten of als totaal inkoopkanaal. Het team kijkt graag vanaf het begin mee en werkt graag met je aan een plan waar jouw verhaal wordt verteld door middel van de keuze in het interieur, vormgeving van de ruimte en je kleurkeuze.

Van Basic tot Luxe

Het assortiment kan worden ingedeeld van basic tot luxe, voor ieder segment is er een uitgebreid assortiment. Indien gewenst, kan je Bed and Breakfast van A tot Z worden ingericht. Van het bestek tot de bank in de gewenste kleur, van vloer tot keuken en van sanitair tot schilderwerk.

Heb je al een B&B?

Naast de ondersteuning die C-Lant biedt met een passend advies en producten, bieden zij ook ondersteuning bij een gedeeltelijke of volledige restyle. Tijd voor een nieuw interieur of een aantal nieuwe producten voor je Bed and Breakfast? Het team helpt je graag verder met het geven van een nieuwe look aan je accommodatie.

Ontdek de C-Lant Shop

Als zakelijke klant kun je voor al je Bed and Breakfast producten terecht op de C-Lant Shop. Door gebruik te maken van je favorietenlijst kun je snel een bestelling plaatsen. Vind je het gewenste product niet, vraag het gerust en het team zal ervoor zorgen dat je product via het Business Portaal bestelbaar is.

Meer informatie over C-Lant

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Bed and Breakfast? Laat je dan inspireren op de website of neem geheel vrijblijvend contact op met C-Lant.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

Laat een reactie achter