Marketing & Promotie

Maak jouw B&B deze winter onweerstaanbaar

Bed en Breakfast Postelhoek

Het is weer de tijd van frisse winterwandelingen, gezellig samen zijn en genieten bij de open haard. Word je al blij van dit vooruitzicht? Je gasten ook! Plaats daarom mooie winterfoto’s op je presentatiepagina en laat zien waarom het ’s winters zo fijn is in jouw bed en breakfast.

Een paar ideeën voor winterfoto’s op je presentatiepagina:

  • Een open haard, wie wordt er niet gelukkig van? Laat het, zoals B&B Postelhoek hierboven, zien als je een open haard, houtkachel of tuinkachel hebt.
  • Verwen jouw gasten met een warme kop chocolademelk, gepresenteerd op een mooi dienblad of rustieke tafel en sfeervol gefotografeerd. Dat ziet er uitnodigend uit…
Bed and Breakfast Ruitenborgh in de sneeuw

Het sneeuwdek is nog vers en de lucht strakblauw: prachtige foto van B&B Lavendelboerderij Ruitenborgh in Nieuwendiep.

  • Heb je een gezamenlijke zitkamer voor je gasten? Fotografeer deze ook ‘s avonds met zachte plaids, sfeerverlichting en kaarsjes aan… Gezellig met een krantje erbij.
  • Gebruik bij het maken van je foto’s liever geen flitser, dit haalt alle sfeer uit de beelden.
bed_breakfast_sneeuwlandschap2

Maak  mooie winterfoto’s in de omgeving als de ochtendlucht prachtig kleurt. Je krijgt meteen zin om te wandelen!

  • Maak omgevingsfoto’s in de vroege ochtend als de dauw nog op de bladeren ligt en de zon de lucht prachtig kleurt. Je krijgt als bezoeker meteen zin om te gaan wandelen.
  • Heeft het gesneeuwd? Dit is je kans om jouw B&B extra schilderachtig te fotograferen. Tip: sneeuwfoto’s doen het erg goed in de aanloop naar de feestdagen.

Foto’s voeg je eenvoudig toe in de eigenarenservice. Je kunt tientallen foto’s opslaan in jouw fotobibliotheek. Sleep foto’s vanuit je bibliotheek naar je overzichts- en kamerfoto’s. Al je foto’s blijven bewaard in je fotobibliotheek, van waaruit je ze altijd weer opnieuw kunt publiceren. Zo wissel je makkelijk per seizoen je foto’s om!

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

2 Reacties

    • Dag Jelly, leuk dat je reageert! En dit zijn inderdaad gezellige foto’s. Maar het is nu wel januari, dus heb je ook nog mooie winterfoto’s van het chalet zonder kerstverlichting?

Laat een reactie achter