Algemeen

Nieuwe B&B-gids: tipje van de sluier

Meer dan 2500 mailings met proefdruk verstuurd...

Nog even en hij is er, de nieuwste uitgave van onze gids ‘Bed & Breakfast in Nederland’. Op de redactie leggen we momenteel de laatste hand aan de teksten en foto’s. Eén ding is zeker; dit wordt de mooiste editie van de gids tot dusver! We lichten graag alvast een tipje van de sluier op.

‘Bed & Breakfast in Nederland’ verschijnt tweejaarlijks in een nieuwe uitgave en is dé gids voor B&B in Nederland. Dit jaar hebben we meer dan 2.500 B&B-adressen opgenomen, allemaal met mooie foto’s en meestal ook met korte beschrijvingen erbij. 

Grote klus
Het maken van een gids als deze is een heel leuke, maar grote klus. Zo hebben we honderden teksten over B&B’s geschreven. Meer dan 2500 foto’s ‘goedgekeurd’. Duizenden mailtjes naar eigenaren verstuurd. Honderden correcties doorgevoerd. En afgelopen week zijn er ruim 2.500 proefdrukken verstuurd naar B&B-eigenaren die een vermelding hebben in het boek. Op de foto zie je de stapels mailings met proefdrukken die verstuurd zijn.

Juweeltje voor de salontafel
De redactie zal dan ook een zucht van voldoening slaken als de laatste loodjes achter de rug zijn. Maar het resultaat maakt alle moeite meer dan waard. Want over een paar weken is daar een prachtig boek dat bij veel B&B-liefhebbers nog jaren in de boekenkast zal liggen. Of op de salontafel, want daar zal dit juweeltje niet misstaan!

Een boek om vaak door te bladeren, op zoek naar dat ene leuke adresje in de stad of buiten het dorp, of om gewoon een beetje bij weg te dromen. En er valt heel wat te bladeren. Want het boek telt maar liefst 1248 pagina’s. Nee, het boek past dit jaar niet meer door de brievenbus… de postbode zal moeten aanbellen!

Bedandbreakfast.nl
Onze abonnees kunnen de gids ‘Bed & Breakfast in Nederland’ straks met korting bestellen via Bedandbreakfast.nl.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

2 Reacties

  • Chapeau mensen van de redactie! We zien tegen die tijd uit naar de postbode en zullen het boek ter inzage voor onze gasten neerleggen. Kunnen we eigenlijk ook extra exemplaren met korting bestellen en die met korting doorverkopen aan onze gasten? Allicht raken die ook zo enthousiast en wordt het een ‘hebbeding’!

  • Als abonnee van Bedandbreakfast.nl kunt u straks meerdere gidsen met korting bestellen, zodat u de boeken tegen een aantrekkelijke prijs kunt doorverkopen. Waarschijnlijk gaan we werken met staffelkortingen. Meer informatie volgt!

Laat een reactie achter