Algemeen

Officiële presentatie boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’

Boek 'Bed & Breakfast in Nederland'

Onze nieuwe B&B-gids mag zich heugen in belangstelling van de media.

Ruim twee maanden na de verschijning mogen we het nieuwe boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ gerust een succes noemen. Er zijn al vele exemplaren van verkocht en de reacties zijn razend enthousiast. Het boek wordt op dinsdag 5 juli 2011 officieel gepresenteerd bij de bekendmaking van het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2011’.

“Wauw, wát een dikke pil!” En: “Jeetje, wat een mooi boek, leuk op de salontafel!” Talloze positief verraste reacties krijgen we op onze nieuwe gids ‘Bed & Breakfast in Nederland’. Het bijna vuistdikke boek ziet er dan ook oogstrelend uit. Wij, en met ons hopelijk ook de B&B’s die erin vermeld staan, zijn er erg trots op!

Margriet en Libelle
Onze mooie en informatieve gids blijft niet onopgemerkt bij de pers: de bekende damesbladen Margriet en Libelle zullen er deze zomer over schrijven. Ook de magazines ‘Zin’ en ‘National Geographic Traveler’ besteedden al aandacht aan het boek. De officiële boekpresentatie op 5 juli 2011 zal ongetwijfeld nog meer media-aandacht opleveren. De boekpresentatie vindt plaats voorafgaand aan de bekendmaking van het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2011’.

Aantrekkelijke winstmarge
Als abonnee van Bedandbreakfast.nl kun je het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ tegen een aantrekkelijke korting bestellen. Je korting bedraagt maar liefst 40 procent op de consumentenprijs van € 24,95. Bovendien krijg je een hogere korting wanneer je drie of meer exemplaren tegelijk bestelt (maximaal 45% korting).

Het levert dus een mooie winst op als je een paar exemplaren tegen consumentenprijs verkoopt aan je gasten! (Let op: volgens de ‘Wet op de Vasten Boekenprijs’ mag je het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ uitsluitend voor € 24,95 verkopen aan gasten.)

Update: het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ is uitverkocht en niet meer te bestellen.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter