Bedrijfsvoering

Uniek Beeldmateriaal van je B&B

Beeldmateriaal

‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ en daar zijn wij bij Bedandbreakfast.nl het volledig mee eens. Visuele content wordt sneller opgenomen dan tekst. Ontdek de kracht van beeldmateriaal en lees hoe je dit effectief inzet bij de promotie van je B&B.

De Kracht van Beeldmateriaal

De kracht van beeldmateriaal in de online wereld is groot. Uit onderzoek van Ethos3.com blijkt dat visuele content 94% meer kijkers heeft. Visuele content zoals een afbeelding of video wordt veel sneller opgenomen dan tekst. Ook vindt 90% van de websitebezoekers video’s behulpzaam bij het maken van beslissingen. Met beeldmateriaal zorg je voor een eerste indruk, schep je een verwachting en trek je gasten over de streep voor een bezoek aan jouw B&B.

Beeldmateriaal

Één van de slaapkamers van B&B In de Hei

Uniek beeldmateriaal van je B&B

Het voorjaar is een perfect moment om uniek beeldmateriaal van je B&B te creëren. Alles staat in bloei en er zijn genoeg zonuren die zorgen voor veel licht. Gebruik een goede camera van 12 megapixels of meer. Inspiratie haal je uit presentatiepagina’s van andere B&B’s op Bedandbreakfast.nl of uit woonmagazines. Met eigen middelen kun je een soortgelijke setting creëren. Om inspiratie op te doen hebben we een paar suggesties voor je:

Beeldmateriaal

Het ontbijt bij B&B Bed & Omelet

Unieke kenmerken vastleggen

Ga voor jezelf na wat de unieke kenmerken van jouw B&B zijn, zodat je deze kunt vastleggen. Denk aan het pand waarin je B&B gevestigd is, de tuin of het terras, een bijzonder uitzicht, maar ook de omgeving van je B&B. Ook details zoals een bepaald merk shampoo, een speciaal ontbijt of bijzondere faciliteiten zijn de moeite waard om te fotograferen. Overtuig gasten met uniek beeldmateriaal voor een bezoek aan jouw B&B.

beeldmateriaal

Bed & Breakfast Puur 8a vanuit een bijzondere hoek

Foto’s uploaden op Bedandbreakfast.nl

Heb je foto’s gemaakt, dan is het tijd om een selectie te maken. Op de presentatiepagina van Bedandbreakfast.nl is het mogelijk om om 18 algemene foto’s te plaatsen en 4 foto’s per kamer. Je upload foto’s en video’s eenvoudig in de eigenarenservice. Zorg ervoor dat de maximale bestandsgrootte 5MB per foto is, met een minimale afmeting van 1920 pixels breed en 1080 pixels hoog. Heb je het maximum aantal foto’s geüpload, dan wordt dit beloond met een hogere positie in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl.

Upload foto's op je Presentatiepagina

Deel dit artikel:

Over de auteur

Lizzy Scheltus

Lizzy Scheltus

Online Marketeer bij Bed & Breakfast Europe.

Laat een reactie achter