Marketing & Promotie

Verras je B&B-gasten met een nazomer-arrangement

B&B in de nazomer

Nazomeridee: een arrangement in combinatie met een nacht in je bed & breakfast.

De nazomer is hét moment om er een paar dagen lekker tussenuit te gaan. Daar kun je als B&B-eigenaar handig op inspelen met een actueel nazomer-arrangement. Een paar ideeën: een overnachting in je bed en breakfast in combinatie met zelfgemaakte high tea. Of een driegangendiner met producten van het seizoen. Als je je arrangement aantrekkelijk prijst, kun je zo ook na het hoogseizoen nog goede zaken doen!

Promoot je arrangement
Vergeet niet om je arrangement te vermelden in de omschrijving van je bed & breakfast op Bedandbreakfast.nl. Je kunt je omschrijving als volgt aanpassen:

  • Log in op de eigenarenservice van Bedandbreakfast.nl.
  • Ga bovenin de menubalk naar ‘Mijn vermelding’ en klik op ‘Omschrijving’.
  • In het tweede invulveld kun je de uitgebreide omschrijving van je B&B aanpassen en eventueel iets vertellen over arrangementen.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Het team van Bedandbreakfast.nl wenst je een stralende en voorspoedige nazomer toe!

 

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter