Financiële zaken

Verzeker je B&B voordelig tegen schade en claims

Wil je jouw bed en breakfast voordelig verzekeren tegen schade en claims? Bed & Breakfast Nederland biedt een exclusief collectief B&B arrangement aan in samenwerking met onafhankelijk adviseur Floris’Hand en Klaverblad Verzekeringen.

Collectief B&B arrangement ‘Verzekeringspakket B&B’
Het collectief B&B-arrangement ‘Verzekeringspakket B&B’ is er exclusief voor abonnees van Bed & Breakfast Nederland. Binnen het Verzekeringspakket B&B kun je tegen een aantrekkelijke premie eenvoudig de volgende verzekeringen afsluiten:

  • aansprakelijkheidsverzekering
  • inventarisverzekering
  • rechtsbijstandverzekering

Aanvullend zijn er nog vele mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere risico’s.

Voordelen Verzekeringspakket B&B

  • Op maat verzekeringspakket
  • Uitgebreide dekking (inventaris standaard tot € 10.000,- verzekerd)
  • Aantrekkelijke premie
  • Eenvoudig uit te breiden met andere verzekeringen

Verder biedt Floris’Hand in samenwerking met Klaverblad Verzekeringen het Risico Reductie Plan. Dit plan is gericht op het voorkomen en beperken van schade door brand, inbraak, water en diefstal door middel van beveiliging en preventie-oplossingen.

Samenwerking Floris’Hand
Bed & Breakfast Nederland werkt al vele jaren samen met Floris’Hand. Als onafhankelijk adviseur met een grote kennis van de B&B-markt biedt Floris’Hand gericht financieel risicobeheer voor bed en breakfasts. Vanaf 1 januari 2015 doet Floris’Hand dit in samenwerking met Avéro Achmea en sinds 1 maart 2018 met Klaverblad Verzekeringen. Samen helpen zij B&B-eigenaren om hun bed and breakfast zo goed mogelijk te verzekeren tegen schades en waar mogelijk te helpen schades te voorkomen.

Aangesloten bij Bed & Breakfast Nederland?
Ben je aangesloten bij Bed & Breakfast Nederland en nieuwsgierig geworden naar de voordelen die het collectief B&B arrangement ‘Verzekeringspakket B&B’ jou biedt? Meer informatie en een aanvraagformulier vind je in de eigenarenservice bij de Abonneevoordelen. Direct naar de aanbieding >> 

Bed & Breakfast Verzekering
Wie nog niet is aangesloten bij Bedandbreakfast.nl, maar toch graag meer informatie wilt over het ‘Verzekeringspakket B&B’ of andere B&B verzekeringen kan terecht op www.bedandbreakfastverzekering.nl. Hier vind je een uitgebreid overzicht van verzekeringen voor jouw B&B.

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

Laat een reactie achter