Reserveringssysteem

B&B volgeboekt? Met een ingevulde kalender voorkom je teleurstellingen!

In het hoogseizoen kan het snel gaan met boekingen en reserveringen die van alle kanten komen. Voorkom teleurstellingen bij potentiële gasten en houd je beschikbaarheidskalender zo goed mogelijk up-to-date of maak bijvoorbeeld gebruik van een Channel Manager.

Het wordt dit weekend mooi weer, laten we een leuke B&B bezoeken!

Veel sitebezoekers maken hun keuze voor een vakantie of weekendje weg in Nederland op het laatste moment. Als na drie verschillende reserveringsaanvragen blijkt dat de betreffende B&B’s allemaal volgeboekt zijn voor de gewenste periode, dan is dat natuurlijk uitermate vervelend. Het enthousiasme voor het vinden van een B&B maakt dan snel plaats voor irritatie en dat is voor niemand goed; niet voor de gast, niet voor Bedandbreakfast.nl en niet voor B&B’s in het algemeen. Gelukkig is het bijhouden van de beschikbaarheidskalender een fluitje van een cent!

Channel Manager
Als jouw accommodatie is volgeboekt voor een nacht of voor een bepaalde periode, dan kun je deze data onbeschikbaar maken in de eigenarenservice. Dat scheelt onnodige reserveringsaanvragen en teleurstellingen: je hoeft geen gasten meer af te wijzen! Nog makkelijker is het gebruik van een Channel Manager: zodra er een boeking binnenkomt via een andere website waarop je adverteert, wordt de data van deze betreffende boeking geblokkeerd op Bedandbreakfast.nl.

Wil je meer weten over de koppeling tussen Channel Managers en Bedandbreakfast.nl? Lees dan verder >>

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

Laat een reactie achter