Marketing & Promotie

Webseminar: meer omzet maken met je bed and breakfast

Bed and Breakfast Marketing Summit

Tweedaags seminar over marketing voor B&B-eigenaren, live vanachter je computer te volgen.

Meer omzet maken met je bed & breakfast, een interessant onderwerp. B&B Coach Yvonne Halling wijdt er op 8 en 9 april 2015 een compleet seminar aan. Het seminar vindt plaats in de Amerikaanse stad San Diego. Je kunt het vanachter je computer volgen dankzij een ‘live stream’.

Meer geld verdienen
Yvonne runt in de Franse Champagne-streek Bed and Breakfast ‘Les Molyneux’. Als coach helpt ze collega-B&B-eigenaren om meer geld te verdienen met hun bed & breakfast. Ze heeft daar een strategie voor ontwikkeld, die ze tijdens de tweedaagse ‘Bed and Breakfast Marketing Breakthrough Summit‘ gaat uitleggen. Aan bod komen onderwerpen zoals:

yvonne_halling bed and breakfast coach

B&B Coach Yvonne Halling.

  • Marketing via internet
  • ‘Upselling‘ (je klant iets extra verkopen)
  • Gasten aantrekken in plaats van op ze wachten

Veel aandacht zal uitgaan naar de praktische uitvoering van de strategie. Want daar loopt het vaak spaak, volgens Yvonne. “Je zult een compleet nieuw plan hebben voor je B&B.”

Deelname en kosten
Het grote tijdsverschil maakt het lastig om het webinar in San Diego werkelijk live te volgen. Daarom krijg je als deelnemer de beschikking over opnames en sheets. Op die manier kun je het seminar volgen op een moment dat het jou goed uitkomt. Toegang tot de live stream kost 497 dollar (omgerekend 462 euro). Als je na dag 1 ontevreden bent, krijg je volgens Yvonne het geld terug. Aanmelden kan via deze link.

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter