Buitenlandse B&B's

Op vakantie bij Nederlanders in Scandinavië

Je vakantie vieren bij Nederlanders in Scandinavië is ideaal! Vanuit diverse B&B’s met Nederlandstalige eigenaren ontdek je de schitterende watervallen, fjorden en gletsjers van Noorwegen, de Zweedse wereldstad Stockholm of het indrukwekkende noorderlicht. In Scandinavië raak je niet snel uitgekeken!

Vakantie bij Nederlanders in Scandinavië: makkelijk én comfortabel
Vind je het fijn om van gedachten te wisselen na een lange dag vol Scandinavische indrukken? Dan is een vakantie bij Nederlanders in Scandinavië echt iets voor jou! In het buitenland vind je veel B&B’s die gerund worden door Nederlanders, waardoor geen sprake hoeft te zijn van taalbarrières. Bovendien ontvang je de beste to-do-tips van jouw Nederlandstalige gastheer of gastvrouw die op jouw vakantiebestemming woont. Zo geniet je optimaal van een zorgeloze vakantie ver van huis, ideaal toch?

Vakantie bij Nederlanders in Scandinavië

Thuis in het buitenland; slapen bij een B&B gerund door Nederlandse eigenaren in Scandinavië.

Ontdek Zweden vanuit een bed en breakfast
B&B-eigenaren vinden het leuk om jou alles te vertellen over hun ervaringen in het buitenland. Bezoek bijvoorbeeld Bed & Breakfast De Wiekel, een romantische cottage op het prachtige schiereiland Lövö. Of ga overnachten op een echte Huskyfarm, gegarandeerd een bijzondere beleving bij Jet-Sleddogs in Föllinge!

Slapen bij Nederlanders in Zweden

Zweden: ’s winters een magisch sneeuwparadijs en ’s zomers een groen avonturenland. Ervaar het zelf vanuit B&B Norumsgården.

Genieten van een heerlijk Zweeds ontbijt, bereidt door Nederlandse B&B-houders, als dat niet speciaal klinkt! Je ervaart het bij Norumsgården in Bjästa, B&B trollebo-björshus in Degeberga of B&B Kop en Schotel in Ransäter. Uiteraard staat Zweden bekend om haar prachtige natuur, het is dus ook zeker aan te raden om op pad te gaan met een kano of vissersbootje. Tip: meer aan bij B&B Kullerbacka Gästhus in Segersta.

Logeren bij Nederlanders in Noorwegen

Prachtig uitzicht bij B&B Furulund Pensjonat in Noorwegen.

Roadtrip in Noorwegen
Heb je plannen voor een roadtrip in Noorwegen? Gelegen tussen de bossen en vele meren is Furulund Pensjonat in Fagernes de ideale uitvalsbasis om het uitgestrekte land te ontdekken. Rob en Betty runnen hier al sinds 2006 hun bed en breakfast met veel plezier. Bij Herangtunet in Heggenes verblijf je in een prachtige oude Noorse boerderij, die de B&B-eigenaren voortreffelijk hebben ingericht met behoud van het oude karakter.

B&B Herangtunet in Heggenes Noorwegen

Herangtunet is een ideale uitvalsbasis voor een zomer- of wintervakantie in Noorwegen en het gehele jaar geopend.

Boek een Scandinavisch bed en breakfast met Nederlandse eigenaren
Vier je vakantie bij Nederlanders in Scandinavië en beleef de tijd van je leven! Naast een fijne accommodatie met een goed ontbijt, vind je bij Nederlandse B&B-eigenaren altijd voldoende inspiratie voor een memorabele reis in het buitenland. Boek dus snel via Bedandbreakfast.eu een kamer of appartement bij de Nederlandstalige B&B-houders uit dit artikel en betaal géén reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas was van 2011 tot 2019 werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl.

1 reactie

Laat een reactie achter