Inspirerende Bestemmingen

Sail Amsterdam 2015: boek een B&B en mis geen dag

Sail2015_bed_breakfast

Tijdens Sail Amsterdam is een groot aantal majestueuze zeilschepen te bewonderen: de Tall Ships.

Sail 2015 in Amsterdam is komende zomer hét evenement om naartoe te gaan. De hoofdstad wordt van 19 tot 23 augustus overspoeld door honderden boten in alle soorten en maten. Boek nu alvast een bed & breakfast in Amsterdam en mis geen dag – want de volgende editie is pas weer in 2020.

Gezellige wandelrouteSail Amsterdam 2015
Sail Amsterdam, dat is gezelligheid, muziek en veel, héél veel mooie boten. Rond het Ij wordt een route van pakweg vijf kilometer uitgezet. Vanaf de De Ruijterkade bij het Centraal Station wandel en vaar je naar het KNSM-eiland, Java-eiland en Amsterdam-Noord.

Onderweg kom je van alles tegen: prachtige tall ships waar je aan boord mag, marineschepen, onderzeeboten, motorbootjes en zeilschepen. Maar ook muzikale optredens, eettentjes en kraampjes. Nieuw is dit jaar ‘Sail Village’, een speciaal gebouwde haven met de sfeer van een trendy marina. Aan het einde van de route ga je met het veerpontje in stijl weer terug naar Amsterdam Centraal.

Tall Ships
De grote attracties tijdens Sail zijn de ‘Tall Ships’: de majesteuze, soms eeuwenoude zeilschepen. De gezamenlijke intocht van deze schepen op de eerste dag van Sail is een onvergetelijk zicht. Ook dit jaar komen er weer Tall Ships van over de hele wereld naar Amsterdam, zoals de Esmeralda uit Chili, de Johanna Lucretia uit Engeland en de Association Bisquine Cancalaise uit Frankrijk.

Sail Amsterdam bed & breakfast

Bij B&B Amsterdam Bed and Boat overnacht je middenin het epicentrum van Sail 2015.

Boek een bed & breakfast voor Sail 2015
Voor Sail Amsterdam 2015 kun je gerust een paar dagen uittrekken. De sfeer is er zo fantastisch, daar krijg je niet snel genoeg van. Boek daarom nu alvast een bed & breakfast op een goede locatie, bijvoorbeeld in Amsterdam-Noord, op Java-eiland, op een Amsterdamse woonboot of in een B&B in het centrum van Amsterdam. Vanuit je bed en breakfast kun je het evenement lekker ontspannen bezoeken en er nog meer van genieten. Tip: Amsterdam 2015 is een enorme publiekstrekker dus wees er snel bij!
bb_amsterdam_bekijken2

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter