Inspiratie

Typisch Brits: logeren in een bed & breakfast

London, St. Paul's Cathedral

London: de stad waar je zeker geweest moet zijn!

Overweeg je een vakantie in Groot-Brittannië? Juist in dit land zou je de nacht in een bed & breakfast moeten doorbrengen. Het fenomeen is geworteld in Groot-Brittannië en je vindt hier dan ook overal leuke B&B’s, of het nu in Engeland, Schotland, Wales of Noord-Ierland is.

Schattige bed & breakfasts in England
Het is onmogelijk om de charme van het Verenigd Koninkrijk in slechts enkele zinnen te beschrijven. Neem nu Engeland. Dit land heeft het allemaal: karakteristieke steden zoals Liverpool, Newcastle, Manchester en Oxford, en mooie nationale parken zoals het Lake District en Dartmoor.

Dan is er Londen, de inspirerende stad vol trends en traditie. Op Bedandbreakfast.eu vind je talloze bed & breakfasts in Londen dus succes gegarandeerd! Of zoek een B&B elders in Engeland, er is keuze genoeg.

Authentiek B&B in Wales
Het woord ‘lieflijk’ is uitgevonden voor Wales. Naast bergen, bossen, meren en een prachtige kustlijn vind je hier pittoreske dorpjes en steden. Cultuur- en geschiedenisfans zullen zich aangetrokken voelen tot de tientallen kastelen en overblijfselen van Romeinse forten. Verblijven in een authentiek bed & breakfast in Wales is de sleutel tot een onvergetelijke en romantische vakantie.

Splendid Scotland
Schotland heeft ook honderden oude kastelen en ruïnes, zoals het beroemde Eilean Donan Castle. Het land is tevens beroemd om zijn Hooglanden, een paradijs voor wandelaars, vissers en natuurliefhebbers. Ga naar Bedandbreakfast.eu om B&B’s te vinden in Schotland en Edinburgh, een stad met een mooi middeleeuws centrum en vele gezellige pubs.

Noord-Ireland: interessant om te bezoeken
Noord-Ierland is nog niet erg toeristisch en heeft daardoor zijn eigen charme. Op Bedandbreakfast.eu vind je circa honderd B&B’s in Noord-Ierland en bijna twintig in Belfast, een stad die tegenwoordig bruist en erg interessant is om te bezoeken. Loop een pub binnen, bestel een whisky of een Guinness en ervaar die typisch Ierse gastvrijheid!

Een bed and breakfast boeken in het Verenigd Koninkrijk
Ieder bed and breakfast in het Verenigd Koninkrijk is uniek, ervaar het zelf! Vind je perfecte B&B of pension op Bedandbreakfast.eu en boek direct bij de eigenaar, dus zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

2 Reacties

  • Goedemiddag,

    Ik heb in juli een congres in Excel in londen. Heeft u een tip welke wijk o.i.d. Ik een bed & breakfast in de buurt van Excel richting het centrum van londen kan boeken?

    Met vrinedelijke groet,

    Corina

Laat een reactie achter