Inspirerende Bestemmingen

Perfecte huwelijksnacht in een bed & breakfast

B&B

Ideaal voor je huwelijksnacht: een B&B in een monumentaal pand!

Champagne, kaarsen en rozenblaadjes: wat is er romantischer dan een huwelijksnacht? Iedereen heeft er wel een ideaalbeeld bij. Je kunt al je dromen in vervulling laten gaan! Veel bed & breakfasts hebben een speciaal bruidsarrangement waarbij je verblijft in een mooie suite. Juist een B&B-eigenaar zal alles in het werk stellen om jouw huwelijksnacht tot een onvergetelijke belevenis te maken.

Bed & breakfast in kasteel
Een ideale keuze voor de huwelijksnacht is een bed & breakfast in een kasteel. Een mooi voorbeeld is Suite & Breakfast Slot Loevestein in Poederoijen in Gelderland. Binnen de muren van deze bekende vesting verblijf je in een voormalige commandeurswoning. In de luxe officierskamer slaap je als prins en prinses met uitzicht op het kasteel en de rivier.

Knusse zigeunerwagen
Kasteel Baexem in het Limburgse Baexem is een al even romantisch logeeradres. Je verblijft op de eerste verdieping van het kasteel in één van de vijf kamers. Houd je van knusheid, kies dan de zigeunerwagen die in de tuin staat. Je sluit je perfecte huwelijksnacht af met een ontbijt in de prachtig beschilderde Muziekkamer.

kasteel

Romantisch hemelbed in de Ossenbloedkamer in B&B Kasteel Baexem.

Trouwarrangement
Bij Crawfurd’s Corner in het Groningse dorp Grijpskerk kun je een speciaal trouwarrangement boeken. Je overnacht dan in de speciale bruidssuite- of kamer. Uitslapen mag, want het luxe bruidsontbijt wordt tot 12.00 uur geserveerd op de kamer. Dit bed & breakfast is gevestigd in een statig rijksmonument dat oorspronkelijk diende als gemeentehuis. In de voormalige burgemeesterskamer is gelegenheid voor huwelijksplechtigheden.

Voormalige pastorie
Ook toepasselijk voor pasgehuwden: B&B De Postoari, gevestigd in de oude pastorie van Hoorn op Terschelling. Het pand stamt uit 1907 en is recent omgetoverd tot een sfeervolle bed & breakfast. De kamers zijn vernoemd naar de dominees die er hebben gewoond. De ruime Haseloop-kamer heeft een eigen badkamer met twee stortdouches, zodat je heerlijk samen kunt douchen. Ideaal als bruidssuite dus!

Meer romantische B&B’s in Nederland
In heel Nederland zijn prachtige B&B’s te vinden die ideaal zijn voor huwelijksnachten of –reizen. Je ontdekt ze met behulp van de zoekfilters. Zo kun je bed & breakfasts selecteren die zijn ingericht in een ‘kasteel’, ‘villa’ of ‘landhuis’, als je droomt van een overnachting in stijl. Vind romantische bed & breakfasts op Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter