B&B Aanraders

5 Contactvrije B&B’s op Bijzondere Locaties

Bedandbreakfast.nl; 5 Contactvrije B&B’s op Bijzondere Locaties

Overal in Nederland vind je contactvrije B&B’s; deze kleinschalige accommodaties lenen zich perfect voor een ontspannen en verantwoord verblijf. Om je op weg te helpen, hebben wij alvast vijf bijzondere adressen voor je geselecteerd!

Landgoed Driebelterveld – Markelo

Wie op zoek is naar contactvrije B&B’s in de natuur, moet zeker een kijkje nemen bij Landgoed Driebelterveld. Deze geclassificeerde accommodatie ligt in het bosrijke natuurgebied Herikerberg, waar je volop bosuilen, reeën, zangvogels en eekhoorns kunt spotten. De twee prachtige gastenverblijven zijn van alle gemakken voorzien en het uitgebreide ontbijt wordt ’s morgens op een afgesproken tijdstip voor de deur klaargezet. Dat klinkt toch heerlijk?

Landgoed Driebelterveld

B&B de Linge – Gellicum

B&B de Linge behoort misschien wel tot de mooiste contactvrije B&B’s in de Betuwe… Je overnacht hier in een authentieke kapschuur aan rivier de Linge, die de eigenaren hebben omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf. Je boekt het hele verblijf voor je eigen gezelschap, dus je hoeft geen rekening te houden met andere gasten. Bovendien is het mogelijk om hier een sloep te huren, maar je kunt ook gewoon lekker wegdromen op je eigen zitje aan de rivier.

B&B de Linge

De Brink – Maarsbergen

Zoek de rust en ruimte op in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en kies voor een idyllisch verblijf bij De Brink. Leuke extra: deze geclassificeerde accommodatie ligt tegenover Kasteel Maarsbergen. De B&B is ondergebracht in een voormalige schaapskooi, die uiteraard van alle moderne gemakken is voorzien. Er is een pantry aanwezig met koelkast en magnetron, maar de echte keukenprins(ses) kan ook de hooiberg met Boretti buitenkeuken bijboeken.

De Brink

Frije Fûgels – Joure

In Friesland vind je tal van contactvrije B&B’s, waaronder Frije Fûgels. Dankzij de mooie ligging aan het water, begint het vakantiegevoel hier direct te kriebelen. Je beschikt hier over een leuk tweekamerappartement met een eigen opgang en pantry. Bij het biologische ontbijt worden eigengemaakte- en streekproducten geserveerd. Voor het avondeten biedt het gezellige centrum van Joure genoeg opties, ook voor afhaal- en/of bezorgmogelijkheden.

Frije Fûgels

Guesthouse ‘Viva La Vida’ – Maastricht

Uiteraard zijn er ook in de steden genoeg contactvrije B&B’s te vinden, waaronder Guesthouse ‘Viva La Vida’ in Maastricht. Je verblijft hier in een volledig gerenoveerde hoeve met drie gastenkamers, die uiteraard zijn voorzien van privé sanitair. Deze geclassificeerde B&B ligt in een prachtig natuurgebied vlakbij buitenplaats ‘Vaeshartelt’, terwijl het historische centrum zo’n 5 kilometer verderop ligt. Een mooie uitvalsbasis om Limburg te verkennen!

Guesthouse 'Viva La Vida'

Meer Contactvrije B&B’s

In het (post-)coronatijdperk wil je graag zeker zijn van een verblijf dat voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. B&B’s zijn dankzij hun kleinschalige opzet bij uitstek geschikt voor de vakantie of een weekendje weg. Kies voor een Contactvrij Verblijf, waarbij je ook kunt genieten van de typische gastvrijheid die B&B’s bieden. Want ook al wordt het contact beperkt; de gastvrijheid blijft. Ontdek alle contactvrije B&B’s en reserveer snel je favoriet.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter