Geclassificeerde B&B

Kwaliteitstulpen voor B&B’s ‘HOF’ en ‘Mooi zo logeren’

Vijf tulpen voor B&B Mooi zo logeren

Mervyn Stegers, burgemeester van de gemeente Tubbergen, reikt de bed & breakfast-vlag uit aan Dianne en Harry Wilmink van B&B Mooi zo logeren in Reutum.

B&B Mooi zo logeren in Reutum is onlangs definitief geclassificeerd met vijf tulpen: de hoogst mogelijke score in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Ook in de andere tulpencategorieën zijn er B&B’s geclassificeerd, in dit artikel stellen we HOF in Eindhoven aan je voor. Maar eerst aandacht voor het prachtige bed & breakfast Mooi zo logeren.

Artikel B&B Mooi zo logeren in Reutum

Bed & breakfast in de Twentse natuur
Bij B&B Mooi logeren in het Overijsselse dorp Reutum ben je even helemaal los uit je omgeving. “De ruimte en rust van het Twentse coulisselandschap, het unieke, vrijstaande tuinhuis met veranda – van waaruit u ‘s avonds de zon ziet ondergaan – en onze Twentse gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijk verblijf”, stellen eigenaren Dianne en Harry Wilmink in het vooruitzicht.

Bed & Breakfast Mooi zo logeren in Reutum, Twente

Genieten van het Twentse leven bij B&B Mooi zo logeren, een  tuinhuis met prachtige veranda.

Kruip gezellig bij de houtkachel of ga lekker wandelen in natuurgebied Het Springendal dat vlakbij ligt. Fietstochten leiden je langs houtwallen, watermolens en de eeuwenoude ‘Kroezeboom’. Reutum ligt op vijf kilometer afstand van het kunststadje Ootmarsum, een bezoek zeker waard! Bekijk B&B Mooi logeren op Bedandbreakfast.nl>>

Bed & breakfast HOF in Eindhoven, 3 tulpen
Bed and breakfast HOF in Eindhoven ontving in oktober 2013 drie kwaliteitstulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij HOF logeer je in stijl in een herenhuis in het centrum van Eindhoven. Er zijn twee luxe gastenkamers met een eigen opgang en eigen sanitair.

Bed and breakfast HOF in Eindhoven.

Bed and breakfast HOF in het centrum van Eindhoven is geclassificeerd met drie kwaliteitstulpen.

De ligging van HOF is ideaal, met het PSV Stadion om de hoek en op loopafstand van het station, de markt en designbolwerk Strijp S. “Je kunt na aankomst met je voordeursleutel je eigen plan trekken”, aldus eigenaren Sacha en Freek Meerhoff, die met plezier tips over Eindhoven en omgeving geven.

B&B Classificatie

Classificatieschild

Bekijk meer bed en breakfasts met kwaliteitstulpen
Ben je graag zeker van kwaliteit als je ergens overnacht? Kies dan voor een B&B dat is aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Momenteel zijn er ruim 460 geclassificeerde B&B’s in Nederland. Ieder deelnemend bed & breakfast wordt bezocht door een mystery guest en beoordeeld aan de hand van objectief meetbare kwaliteitsnormen. Stichting Bed & Breakfast Nederland kent vervolgens de officiële classificatie toe. De B&B ontvangt dan 1 tot 5 roze tulpen als teken van gecontroleerde kwaliteit. Bekijk alle bed and breakfasts met een classificatie >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter