Nieuws

Nederlander opent Bed & Tattoo in Duitsland

Bed & Tattoo van Giorgio Quaresima

Origineel idee: een Bed & Tattoo ofwel bed en breakfast met tattoo-shop.

De bekende tatoeëerder Giorgio Quaresima uit Woerden verhuist naar een boerderij in Duitsland en start daar een ‘Bed & Tattoo’. Gasten die er in zijn nieuwe tattooshop een tatoeage laten zetten, mogen er gratis overnachten in het bed en breakfast. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag.

Quaresima is in heel Nederland bekend onder tatoeageliefhebbers. Tot voor kort werkte hij nog in zijn tatooshop in Woerden. Samen met zijn vrouw verhuist hij naar een oude boerderij in de Duitse stad Ostrhauderfehn, net over de grens bij Emmen. “Ik zal mij bezighouden met het gastenverblijf, de enige Bed & Tattoo in Europa. Gasten die een tatoeage laten zetten, mogen gratis logeren. Maar ook zonder tattoo zijn ze welkom hoor, er is ruimte voor zes personen”, zegt hij.

Meubelatelier en schilderen
De boerderij wordt omringd door twee hectare grond. Van de bomen op het land gaat Quaresima robuuste meubels maken in een meubelatelier. Andere plannen: “Workshops schilderen en biologisch koken bijvoorbeeld. Maar B&B-gasten de rust en natuur laten ervaren is het belangrijkste.”

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter