Algemeen

Blogwedstrijd: reis gratis naar B&B’s in heel Europa

Ben jij een echte wereldreiziger en een bed & breakfast-fan? Maak je mooie filmpjes, foto’s of schrijf je graag reisverhalen? Doe dan mee aan onze wedstrijd Blogtrippers. Wie weet reis jij binnenkort naar B&B’s in de mooiste steden in Europa en word je professioneel reisblogger!

Bedandbreakfast.eu en Eindhoven Airport dagen jou uit uit om te laten zien dat jíj de reisblogger bent die we zoeken. De beste kandidaat wint een geweldige prijs:

Twee weken lang gratis reizen door Europa, overnachten in hippe B&B’s en bloggen als een professional.

Je vliegt voor ons naar hot spots zoals Londen, Parijs, Athene, Boedapest en Kopenhagen. Daar overnacht je in bed and breakfasts en maak je unieke reisreportages. Als klap op de vuurpijl word je op een aantal bestemmingen vergezeld door een professionele blogger die je de kneepjes van het blogvak bijbrengt.

Bed & breakfast PortoZo doe je mee:

  • Zet je mooiste reisverhalen, foto’s en video’s op Blogtrippers.nl.
  • Verzamel zoveel mogelijk stemmen voor je inzending.

Drie kanshebbers
De drie inzendingen met de meeste stemmen worden beoordeeld door een jury met vertegenwoordigers van Bedandbreakfast.eu, T-mobile, Eindhoven Airport, GWK Travelex en Verkeersbureaus.info. Je hebt tot en met donderdag 26 maart de tijd om je foto’s, verhalen en filmpjes in te zenden. Wacht dus niet en begin meteen! Naar de actiesite >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter