Geclassificeerde B&B

Tulpenparade: 30 nieuwe B&B’s met kwaliteitskeurmerk!

Nederland is weer tientallen B&B’s met een kwaliteitskeurmerk rijker, bekijk ze alle dertig in de bovenstaande fotogalerij. Bovendien kom je via de onderstaande linkjes nog veel meer te weten over de nieuwste tulpen-B&B’s! Welke is jouw favoriet?

Bed en Breakfasts met kwaliteitskeurmerk: 5 tulpen
De hoogste tulpencategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is aangevuld met de volgende accommodaties: B&B Warninkhorst in Brummen, Farmlodges the Barnyard in Garminge, ONS-appartement in Dwingeloo, De Bostuin in Lunteren, B&B Studio Assum in Uitgeest en Design B&B Het Raadhuys in Kessel.

Bed en Breakfasts uit de 4-tulpen-categorie
Deze B&B’s zijn bekroond met 4 tulpen: Euvelwegen Bed & Breakfast in Heeze, B&B Plompeblad in Giethoorn, Villa Zoutelande in Zoutelande, ‘t Achterhuuske in Hengelo, Bacán bed&breakfast in Den Haag, Villa Zilverlinde in Vorden, De Hassehof in Sellingen, De Stadsboerderij Harderwijk, Stadslodge de Meiboom in Gramsbergen, B&B Ter Borg in Sellingen en B&B Wilhelminahoeve in IJselstein.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

BenB de Rolders is één van de dertig nieuwe B&B’s die in het bezit is van een objectief kwaliteitskeurmerk én de classificatievlag: gefeliciteerd allemaal!

B&B’s met 3 tulpen
Nieuwe bed and breakfasts met 3 tulpen: BenB de Rolders in Wapenveld, De Bosmeen in Tubberbergen, Au Berm Marie in Capelle aan den IJssel, Happy in Delft, B&B Rozenhage in Zwolle, B&B Zweeds Hoes in Wedde, Villa Vogelzang in Zuidlaren en De Vossenburcht in Emmen.

Bed and Breakfasts uit de categorie 2 tulpen
De volgende bed en breakfasts zijn ingedeeld in de 2-tulpen-categorie: B&B Sprookjesbos Utrechtste Heuvelrug in De Bilt, B&B De Zolder in Meterik, Op de Vlakte in Bollingawier en Flora’s op Boerskotten in De Lutte.

Boek bed en breakfasts met kwaliteitskeurmerk
Wist je dat alleen de beste B&B’s van Nederland gecertificeerd zijn? Alle tulpen-B&B’s voldoen namelijk aan de minimale basisnormen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Zo kom je dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bekijk ook de 5 grootste voordelen van geclassificeerde B&B’s en kies voor een zorgeloos verblijf!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter