Geclassificeerde B&B

Paar dagen weg naar nieuwe Gecertificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Paar dagen weg naar nieuwe Gecertificeerde B&B’s

Plan snel een paar dagen weg naar de nieuwste gecertificeerde B&B’s en verheug je op een zorgeloos verblijf in eigen land! Van bijzondere adresjes in de natuur tot heerlijke wellness-B&B’s… Welke B&B met roze tulpen zet jij op je bucket list?

Nieuwe B&B met 5 Tulpen

Middenin het Drentse natuurgebied De Onlanden vind je de nieuwste B&B die geclassificeerd is met 5 tulpen. Bij deze B&B kun je kiezen uit twee luxe huisjes die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een eigen keuken, privé badkamer en een tuin. Bovendien beschikt één van de huisjes zelfs over een fijne rustruimte met privé sauna. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heerlijke ontbijt met verse producten, dat ‘s morgens wordt geserveerd. Kortom: de ideale plek voor een paar dagen weg.

Volop nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

Ook in de categorie 4 tulpen vind je tal van luxe B&B’s die de afgelopen periode in het bezit zijn gekomen van een kwaliteitskeurmerk. Wat denk je bijvoorbeeld van een wellness weekend in Nuenen, waar je eigen suite is voorzien van een sauna en whirlpool? Of ervaar hoe het is om eventjes te wonen in een rietgedekt boerderijtje in Tuitjenhorn, dichtbij de kust. Ook leuk: de Veluwe ontdekken vanuit de nieuwste B&B’s met 4 tulpen in Garderen, Arnhem, Apeldoorn of Klarenbeek. Of kies één van deze andere unieke accommodaties:

Paar dagen weg naar B&B’s met Tulpen

In Nederland vind je volop B&B’s die in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk en de bekende roze tulpen. Het aantal tulpen weerspiegelt de mate van comfort en luxe. Maar of je nu kiest voor een B&B met 1, 2, 3, 4 óf 5 tulpen; ze voldoen allemaal aan de strenge kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid en hygiëne. Zo kun je rekenen op een zorgeloos verblijf tijdens je vakantie of weekendje weg. Reserveer snel je favoriete B&B zónder reserveringskosten op Bedandbreakfast.nl!

Kwaliteitskeurmerk voor je B&B

Run je een Bed and Breakfast in Nederland en staat kwaliteit ook bij jouw accommodatie hoog in het vaandel? Laat dit dan zien met het kwaliteitskeurmerk en de roze tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie! Meld je vandaag nog aan en profiteer direct van een aantal leuke voordelen, zoals een hogere positie in het zoekresultaat en een roulerende plaats op de homepage van Bedandbreakfast.nl.

Aanmelden Classificatie

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter