Geclassificeerde B&B

Overnachten bij nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Luxe Overnachten bij nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Wil je graag overnachten op een extra bijzondere plek in Nederland? Dan kun je terecht bij tal van nieuwe geclassificeerde B&B’s die sinds kort in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk én gelegen zijn op de mooiste locaties. Bekijk ze snel!

Gloednieuwe B&B met 5 Tulpen

Ga je graag luxe overnachten, dan ben je bij B&B’s met 5 tulpen aan het juiste adres. Bij deze accommodaties ontbreekt het gasten aan niets. Van een welkomstdrankje bij aankomst en extra ruime gastenkamers, tot zachte badjassen en een geserveerd ontbijt vol heerlijke producten. Wat denk je van een heerlijk verblijf bij deze nieuwe B&B met 5 tulpen, dichtbij het Drents-Friese Wold en de Koloniën van Weldadigheid:

Geclassificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Ook bij B&B’s in de categorie 4 tulpen kun je genieten van een flinke dosis luxe en fijne faciliteiten. Maar liefst acht nieuwe B&B’s zijn onlangs bekroond een plekje in deze categorie. Ga bijvoorbeeld eens luxe overnachten in een monumentale bollenschuur aan de kust, een statige pastorie in Brabant of bij een Zeeuwse B&B met wellness faciliteiten. Ook leuk: lekker varen door het Groene Hart en aanmeren bij een B&B langs rivier de Meije!

Nieuwkomers met 3 Tulpen

Bij de nieuwste B&B’s met 3 tulpen is het ook heerlijk vertoeven. Zo kun je in het Noord-Hollandse Spierdijk overnachten in een schitterende boerderij, waar ‘s morgens een fantastisch ontbijt wordt geserveerd met producten uit eigen keuken. Of kies voor een verblijf in het Twentse Glane, dat de ideale uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Eropuit in Friesland? Strijk dan neer bij een B&B met een verrassende indeling in Niawier.

Nieuwe B&B met 2 Tulpen

Als je op zoek bent naar een fijne studio in Twente, dan is de nieuwste B&B met 2 tulpen misschien wel iets voor jou. Deze accommodatie is gelegen in Oldenzaal, de oudste stad van de streek. De B&B beschikt over drie verschillende ruimtes, die samen een studio voor twee tot vier personen vormen. Ideaal dus voor een weekendje met vrienden of vriendinnen. Op steenworp afstand vind je gezellige terrassen, leuke winkelstraten en mooie natuurgebieden!

Meer B&B’s met Tulpen

Wil je luxe overnachten en zeker zijn van gecontroleerde kwaliteit? Kies dan voor een verblijf bij geclassificeerde B&B’s. Deze gastvrije accommodaties zijn herkenbaar aan de roze tulpen, waarbij het aantal tulpen staat voor de mate van comfort en luxe. Maar of je nu een B&B met 1, 2, 3, 4 óf 5 tulpen reserveert: alle geclassificeerde B&B’s voldoen aan de strenge kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid en hygiëne.

Kwaliteitskeurmerk voor B&B’s

Run je een B&B in Nederland, maar ben je nog niet in het bezit van een kwaliteitskeurmerk en roze tulpen? Meld je accommodatie dan aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en laat zien dat je gecontroleerde kwaliteit biedt. Door de normenlijst in te vullen, zie je direct een voorlopige score van het aantal tulpen dat je B&B kan verdienen. Nadat de mystery guest je accommodatie heeft bezocht, wordt het definitieve aantal tulpen toegekend en ontvang je vervolgens een certificaat én de classificatievlag.

Aanmelden Classificatie

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter