Buitenlandse B&B's

Vakantie bij Nederlanders in Duitsland: sehr schön!

Vakanties in Duitsland zijn erg populair onder Nederlanders. Hoe kan het ook anders, je vindt er veelzijdige steden, ongerepte natuur, een rijke historie en vele culturele bezienswaardigheden. Ervaar het zelf: een vakantie bij Nederlanders in Duitsland ist sehr schön!

Vakantie bij Nederlanders in Duitsland
Vakantieland Duitsland heeft veel te bieden, denk aan de glooiende wijngaarden in de Moezelstreek, de uitdagende motortochten in de Eifel of het mooie wandel- en skigebied Winterberg. Ga op vakantie bij Nederlanders in Duitsland en geniet van een zorgeloze vakantie dichtbij huis. Een bezoek aan onze oosterburen is zo gek nog niet!

B&B in Cochem

Toe aan een fijne vakantie bij Nederlanders in Duitsland? Misschien is Bed & Breakfast Cochem iets voor jou!

Bed en Breakfast aan de Moezel
De prachtige Moezelstreek in Duitsland is wereldberoemd door de moezelwijn, maar het is eveneens een perfecte omgeving om tot rust te komen! Geniet van de serene vergezichten in deze streek en ga overnachten bij een B&B die gerund wordt door Nederlanders zoals: Waldgasthof in Schmitt, B&B Connies Art House in Bollenbach en B&B Feuerhart in Feuerscheid. Ook kun je vanaf hier gemakkelijk een bezoek brengen aan de toeristische trekpleisters zoals Cochem, Trier en Koblenz.

Pension de Gasterei Winterberg

Zowel ‘s zomers als ‘s winters is het goed vertoeven bij Pension de Gasterei in Winterberg.

Wintersport in Duitsland
Geniet dichtbij huis van een heerlijke wintersportvakantie in Winterberg! Skiën, snowboarden of langlaufen: het kan hier allemaal. Zo is Bed & Breakfast All Seasons in Winterberg gelegen op 250 meter van het skigebied Postwiese, ideaal voor beginners. Bij Haus Petra word je hartelijk ontvangen door Petra en Ronald en heb je vanaf je kamer een weids uitzicht over het skigebied. Ook Pension De Gasterei is perfect voor een verblijf in Winterberg.

Witte Molen Kranenburg

De Witte Molen in Kranenburg is omgeven door natuurgebieden én gelegen op steenworp afstand van Nijmegen.

Mini-vakantie of weekendje weg over de grens
Dichtbij huis, maar er toch even helemaal tussenuit… Een bed & breakfast dat nét over de Nederlandse grens ligt, is perfect voor een mini-vakantie of weekend weg! Zo vind je vlakbij Nijmegen B&B De Witte Molen in Kranenburg, B&B de Keekener in Keeken en Heidehof in Emmerich. In de omgeving van Sittard tref je B&B Millen en B7 Selfkant aan, net over de grens.

Privatzimmer

Hofstede de Rieke Smit ligt nét over de grens in Duitsland, ideaal voor een weekendje weg!

Bed & Breakfast Duitsland nabij Enschede en Hengelo
Bij Enschede vind je tal van Nederlandstalige B&B’s op Duits grondgebied, waaronder Bett & Bistro Am Schwatten Berg in Heek, Gildehaus Dinkel B&B en Bed Bentheim in Bad Bentheim. Verder ben je vanuit Hengelo zó bij B&B Grenzblick in Getelo of Hofstede de Rieke Smit in Wilsum.

Boek een vakantie bij Nederlanders in Duitsland
Begint het al te kriebelen? Plan dan snel je vakantie bij Nederlanders in Duitsland! Maak je geen zorgen over het gebruik van de Duitse naamvallen, want zij geven je graag de beste tips over de omgeving in het Nederlands. Ideaal toch? Bekijk het totale aanbod van B&B’s gerund door Nederlanders in het buitenland, zo kun je iedere vakantie logeren bij Nederlanders! Of zoek via Bedandbreakfast.eu naar andere B&B’s in jouw favoriete vakantieland.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

2 Reacties

Laat een reactie achter