Inspirerende Bestemmingen

Pasen en Meivakantie 2022 vieren bij B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Pasen en de Meivakantie 2022 vieren bij B&B’s

Zowel Pasen als de meivakantie 2022 lenen zich perfect voor een heerlijk verblijf bij B&B’s in Nederland. Nu er weer events worden georganiseerd en van alles mogelijk is, kun je bij een B&B nóg meer genieten van de lente. Check de leukste tips!

Kleurrijke Keukenhof

Het mooiste lentepark ter wereld opent weer de deuren van 24 maart tot en met 15 mei. Dit jaar staat het park in het teken van ‘Flower Classics’, waarbij er een speciale samenwerking is met het Mauritshuis. Naast de kleurrijke velden met 7 miljoen bloembollen, vind je in het bloemenpark een aantal replica’s van kunstwerken. Een extra reden om tijdens de paasdagen of de meivakantie 2022 een bezoek te brengen aan de Keukenhof. Reserveer je tickets én een B&B, zodat je de volgende dag langs de omliggende bollenvelden kunt fietsen.

Bed and Breakfast Keukenhof

Heerlijke Paasdagen

De lente en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je dit jaar toe bent aan een extra feestelijk paasweekend, dan ben je bij veel B&B’s aan het juiste adres. Laat je lekker in de watten leggen en kies voor een gastvrije accommodatie inclusief (paas)ontbijt. Perfect gekookte eitjes, warme croissants of paasstol, dat klinkt toch heerlijk? Daarnaast zijn er ook volop adresjes die op verzoek een smakelijk lunchpakket of een compleet diner voor je bereiden. Zo kom je zelf helemaal tot rust en heb je alle tijd om de omgeving te verkennen.

Koningsdag in de Stad

Na twee sobere jaren belooft Koningsdag 2022 weer een mooi feest te worden! Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag dit jaar in Maastricht, dus dat is een mooie aanleiding voor een paar dagen vakantie in de Limburgse hoofdstad. Wie weet vang je naast alle festiviteiten nog een glimp op van de koninklijke familie. Ook op andere plaatsen in het land vinden er als vanouds diverse evenementen plaats. Van de bekende vrijmarkt in Amsterdam en het event van Radio 538 in Breda, tot de spectaculaire vuurwerkshow in Dordrecht.

Bloesempracht in de Betuwe

Denk je aan de lente, dan denk je aan bloesem. En er is natuurlijk geen betere plek om van alle bloesempracht te genieten dan de Betuwe. De bekende Bloemsemtocht van het Rode Kruis gaat dit jaar helaas niet door, maar je kunt natuurlijk wel zelf eropuit trekken in deze prachtige streek. Dat kan vanuit één gastvrije B&B, al is het nog leuker om van de ene naar de andere kleinschalige accommodatie te trekken. Het biedt in ieder geval de kans om zoveel mogelijk van de Betuwe en Rivierenland te zien, te beleven en de lente te vieren!

Bed and Breakfast Betuwe

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter