Televisie

Omroep Max herhaalt drie seizoenen Bed & Breakfast

Kun je geen genoeg krijgen van het tv-programma Bed & Breakfast? Dan heeft Bedandbreakfast.nl goed nieuws: vanaf maandag 23 mei zendt Omroep Max de laatste drie seizoenen van het populaire programma opnieuw uit!

MAX

Het Huys van Leyden is nogmaals te zien in Bed & Breakfast op dinsdag 24 mei 2016.

Herhalingen Bed & Breakfast Omroep MAX
Beleef de avonturen van de B&B-houders uit seizoen 2014, 2015 en 2016 opnieuw! In iedere aflevering van Bed & Breakfast op MAX strijden drie B&B-koppels om de titel van ‘Beste B&B’. De deelnemers bezoeken elkaars accommodatie en bepalen wat zij hun verblijf waard vonden. Ook organiseren de B&B-eigenaren de meest originele uitjes voor elkaar, wat bijzonder leuk is om te zien.

Omroep MAX

Deze kandidaten van Bed & Breakfast op MAX zijn maandag 30 mei 2016 weer op televisie!

Leuke kandidaten
De laatste jaren hebben al heel wat leuke B&B’s én kandidaten de revue gepasseerd in Bed & Breakfast. Denk bijvoorbeeld aan Fort Bakkerskil; waar de deelnemers overnachten in een heus fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. En herinner jij je het schitterende Huys van Leyden nog? Maar ook het tv-debuut van onder meer Vita Nova, Het Oude Atelier en Huize Peel was top!

Slapen in een vogelhuis Omroep Max

Overnachten in een vogelhuis… Hoe loopt dit ook alweer af? Je ziet het op donderdag 26 mei 2016.

Uiteenlopende bed en breakfasts
Als tv-kijker krijg je dus de kans om binnen te kijken bij de meest uiteenlopende B&B’s van Nederland; van slapen in een vogelhuis, kasteel of monumentale boerderij tot het overnachten in een herenhuis of pipowagen. Geniet mee van het reilen en zeilen van een bed & breakfast en oordeel zelf welke B&B jij het leukst vindt!

Zelf een B&B bezoeken?
De herhalingen zijn vanaf 23 mei bijna elke werkdag te zien om 19.00 uur bij MAX op NPO 1. Heb je een leuke B&B gezien in het programma? Zoek jouw favoriete bed en breakfast dan snel op via www.bedandbreakfast.nl en wie weet slaap jij binnenkort zelf bij jouw droom-B&B.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter