Televisie

B&B Vol Liefde: Overnachten bij Deelnemende B&B’s

Bedandbreakfast.nl; B&B Vol Liefde: Overnachten bij Deelnemende B&B’s

Ben je gecharmeerd van het RTL4-programma B&B Vol Liefde en wil je graag vertoeven bij de deelnemers en hun schitterende accommodaties? Boek dan snel je verblijf bij één van de B&B-eigenaren voor een heerlijke vakantie!

© RTL

Chambres d’Hotes La Cressonne – Frankrijk

Bert is één van de deelnemers die in het tv-programma B&B Vol Liefde op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. In de Franse Bourgogne runt hij een typische chambres d’hôtes die voorzien is van diverse gastenkamers, gites en een trekkershut. Neem een verkoelende duik in het zwembad of ga relaxen in de sauna. In de sfeervolle binnentuin vind je verschillende terrasjes die perfect zijn om te genieten van de lange zomeravonden. En met het heerlijke ontbijt en de gastendiners daarbij opgeteld, leef je hier écht even als God in Frankrijk.

Chambres d'Hotes La Cressonne

© RTL

Filion’s Place – Nederland

In B&B Vol Liefde volgen we ook Roxanne die sinds kort aan het roer staat van Filion’s Place in het Brabantse Roosendaal. Aangezien deze B&B dichtbij huis ligt, is het de ideale plek voor een weekendje weg in eigen land. Je overnacht hier in een monumentale boerderij met een modern landelijk interieur, waardoor het geheel als een warme deken over je heen valt. Je kunt het verblijf voor maximaal zes personen boeken, waarbij je de accommodatie alleen deelt met je eigen gezelschap. Ontdek het Brabantse land vanuit deze leuke B&B!

© RTL

Lodge Rose’s Heart – Oostenrijk

Wil je overnachten bij de stijlvolle lodge van Caroline uit B&B Vol Liefde? Reis dan richting het Oostenrijkse Bad Kleinkirchheim, waar je ieder seizoen terecht kunt voor een onvergetelijke vakantie. ‘s Winters ligt hier letterlijk meer dan 100 kilometer piste aan je voeten, waardoor het een paradijs is voor wintersporters. In de zomer kun je hier urenlang wandelen door de bergen en verkoeling zoeken bij idyllische bergmeren. Na een lange dag in de buitenlucht, kom je ‘s avonds weer helemaal tot rust in één van fijne gastenverblijven.

© RTL

B&B Vol Liefde

In het romantische programma B&B Vol Liefde gaan diverse single B&B-eigenaren op verschillende plekken in Europa op zoek gaan naar de liefde. Naast Bert, Roxanne en Caroline, worden ook Jacob, Debbie en Vincent tijdens hun zoektocht bijgestaan door presentator Art Roijakkers. Hoe zullen de liefdeskandidaten het vinden om mee te helpen bij de B&B’s en is er een match met de alleenstaande eigenaren? Ontdek het deze zomer op RTL4 en boek snel je verblijf bij je favoriete B&B-eigenaar.

B&B Vol Liefde
Elke maandag t/m donderdag
20:30 uur | RTL4

Lees ook:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter