Televisie

Overnachten bij B&B’s uit B&B Vol Liefde 2022

Bedandbreakfast.nl; Overnachten bij B&B’s uit B&B Vol Liefde 2022

In B&B Vol Liefde 2022 gaan maar liefst acht B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, maar het programma draait natuurlijk ook om de bijzondere accommodaties. Maak snel kennis met de vrijgezelle kandidaten en de leukste B&B’s om te overnachten!

Natasja van Moulin en Route | © RTL

Moulin en Route – Frankrijk

In B&B Vol Liefde 2022 maken we kennis met de 49-jarige Natasja, die vier jaar geleden emigreerde naar Frankrijk. Haar oog viel op een pittoreske watermolen, gelegen op een rustige plek in de streek Perche/Normandië. De watermolen is nu omgetoverd tot chambre d’hôtes en beschikt over vier comfortabele slaapkamers, een woonkamer voor gasten en een grote tuin met diverse zitjes. ‘s Morgens wordt het ontbijt in de keuken geserveerd, ook is het mogelijk om ter plaatse een diner bij te boeken met streekproducten en bijpassende wijnen.

Moulin en Route

Martijn van Casa Deixa O Resto | © RTL

Casa Deixa O Resto – Portugal

Op een zonnige locatie in het zuidwesten van Portugal, runt de 31-jarige Martijn samen met zijn ouders het pension Casa Deixa O Resto. Het pand waarin het pension is gevestigd, werd in de jaren ‘80 gebouwd door een rijke familie, wat duidelijk zichtbaar is in het decoratieve interieur. Gasten kunnen hier kiezen uit diverse kleurrijke kamers met een eigen badkamer. Voor het ontbijt kun je ‘s morgens terecht in het restaurant, of neem je bord vanaf het ontbijtbuffet mee naar één van de terrassen in de tuin. Daarna kun je relaxen aan het zwembad!

Casa Deixa O Resto

Denise van Alpujarra Secret | © RTL

Alpujarra Secret – Spanje

Met haar deelname aan B&B Vol Liefde 2022, stapt de 31-jarige Denise in een waar liefdesavontuur. Eerder raakte Denise al verliefd op de Spaanse streek Las Alpujarras, waar ze het leegstaande gebouw van haar oom ombouwde tot een vakantiecomplex. Hier biedt ze verschillende appartementen aan, die een perfecte uitvalsbasis zijn om de schitterende omgeving te verkennen. Ook fijn: bij het vakantiecomplex is er een zwembad aanwezig, een gym- en yogaruimte én een mooi dakterras met twee whirlpools.

Alpujarra Secret

Hans van B&B Du Passe-Temps | © RTL

B&B Du Passe-Temps – Frankrijk

In het Franse dorpje Dégagnac, runt de 60-jarige Hans B&B Du Passe-Temps. Deze rockende gitarist emigreerde in 2002 naar Frankrijk om zijn droom te verwezenlijken: een boerderij uit de 17e eeuw omtoveren tot Bed and Breakfast én paardrijtochten organiseren over het platteland. Er zijn drie gastenkamers die voorzien zijn van een eigen entree en privé sanitair, daarnaast zijn er twee complete vakantiehuizen. Het is ook de ideale plek voor dierenliefhebbers. Zo zijn huisdieren in overleg welkom en er is een paardenpension.

B&B Du Passe-Temps

Astrid van Haus Nohra | © RTL

Haus Nohra – Oostenrijk

In B&B Vol Liefde 2022 wordt ook Astrid van Haus Nohra gevolgd in haar zoektocht naar nieuw liefdesgeluk. Deze 48-jarige eigenaresse runt haar B&B in het het dorpje Sankt Michael al zo’n vijf jaar met verve. Je kunt hier kiezen uit drie verschillende appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn er twee gastenkamers die geschikt zijn voor maximaal twee personen per kamer. ‘s Morgens kun je rekenen op een continentaal ontbijt, waarna je de omgeving kunt verkennen. ‘s Zomers wandelen en ‘s winters heerlijk skiën!

Haus Nohra

B&B Vol Liefde 2022 | © RTL

B&B Vol Liefde 2022

In het datingprogramma B&B Vol Liefde worden verschillende single B&B-houders in Europa gevolgd in hun zoektocht naar een nieuwe partner. Naast Natasja, Martijn, Denise, Hans en Astrid worden nog drie andere B&B-eigenaren gevolgd. Benieuwd of er succesvolle matches ontstaan? Kijk dan iedere werkdag naar dit romantische programma op RTL4. Of ga op pad en overnacht bij je favoriete accommodatie van dit seizoen.

B&B Vol Liefde 2022
Elke maandag t/m vrijdag
20:30 uur | RTL4

Lees ook:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter