Televisie

Op vakantie bij B&B’s uit B&B Vol Liefde 2023

Bedandbreakfast.nl; B&B Vol Liefde

Wil je de vakantie doorbrengen bij één van de accommodaties uit B&B Vol Liefde 2023? Om je op weg te helpen, hebben wij de (nu nog) vrijgezelle eigenaren en hun B&B’s op een rijtje gezet. Welke Bed and Breakfast ga jij binnenkort bezoeken?

Debbie B&B Vol Liefde

Debbie uit B&B Vol Liefde | Foto © RTL

Can Portell – Spanje

Als je op zoek bent naar een kleurrijke B&B onder de Spaanse zon, dan is een verblijf bij Can Portell echt iets voor jou. De B&B wordt gerund door de flamboyante Debbie, die sinds 2005 in een gerestaureerde boerderij in Spanje woont. Ook het naastgelegen pand is inmiddels omgetoverd tot B&B, waardoor de keuze aan fleurige gastenkamers nog groter is geworden. In de tuin zijn zelfs enkele pipowagens te vinden. Debbie biedt daarbij een keur aan workshops, retreats en maaltijden. Hoe dat gaat, zie je natuurlijk in B&B Vol Liefde 2023.

Can Portell

Bram B&B Vol Liefde

Bram uit B&B Vol Liefde | Foto © RTL

Heimdalls Gård – Zweden

In B&B Vol Liefde 2023 volgen we eveneens het liefdesavontuur van Bram. Deze dertigjarige B&B-eigenaar woont op een zelfvoorzienende boerderij in Zweden. Deze B&B is uitermate geschikt voor gasten die bewust kiezen voor een back to basics vakantie. Je vindt hier geen luxe faciliteiten en de natuur bepaalt je ritme. Kies je voor een verblijf in het Kabouterhuisje? Dan kun je het water voor de koffie opwarmen via het kampvuur. Unieke extra: tijdens je vakantie bij deze B&B kom je van alles te weten over permacultuur.

Heimdalls Gård

Petri B&B Vol Liefde

Petri uit B&B Vol Liefde | Foto © RTL

MaDamenFrance – Frankrijk

Ervaar het Franse leven bij MaDamenFrance in het rustige dorpje Monclar. Je verblijft hier bij Petri, die vanwege haar grote voorliefde voor la Douce France is verhuisd naar het zuidwesten van Frankrijk. De heuvelachtige streek waar de B&B ligt, heeft veel weg van Toscane. De B&B is voorzien van drie sfeervolle gastenkamers met eigen sanitair. Dagelijks wordt er een goed ontbijt geserveerd met lekkere Franse producten. Petri kookt daarnaast graag voor haar gasten, dus je kunt ‘s avonds heerlijk aanschuiven voor table d’hôtes.

MaDamenFrance

Martijn B&B Vol Liefde

Martijn uit B&B Vol Liefde | Foto © RTL

Say Cheese – Thailand

B&B Vol Liefde 2023 gaat intercontinentaal! Dit seizoen volgen we namelijk de liefdesavonturen van Martijn in Thailand. Deze Rotterdammer verruilde Nederland voor het land van de glimlach, en staat sinds enkele jaren aan het roer van Restaurant & Guesthouse Say Cheese. Er zijn vijf kamers met elk een eigen badkamer. Ook is er een gezamenlijke lounge en een terras. In het restaurant kun je voor alle maaltijden terecht. De menukaart staat vol met Thaise én Nederlandse gerechten: het beste van twee werelden!

Say Cheese

Marian B&B Vol Liefde

Marian uit B&B Vol Liefde | Foto © RTL

Villa Surga – Portugal

Liefhebbers van pure luxe zullen zich bij Marian in Portugal helemaal thuis voelen. Na een succesvolle carrière in de Portugese makelaardij, ontvangt ze nu met veel plezier gasten in haar Villa Surga. Het statige pand is onder meer voorzien van drie slaapkamers met privé sanitair, een complete keuken en een fijn buitenzwembad. Perfect dus voor een vakantie met familie of goede vrienden. Sla je graag een balletje op de golfbaan? Dan sta je binnen een mum van tijd op de nabijgelegen banen. Al met al een unieke plek in de Algarve.

Villa Surga

Walter B&B Vol Liefde

Walter uit B&B Vol Liefde | Foto © RTL

Le Domaine Vert – Frankrijk

Staan jouw vakanties in het teken van healing, retreats en innerlijke rust? Dan ben je bij de B&B van Walter uit B&B Vol Liefde 2023 aan het juiste adres. Zodra je bij Le Domaine Vert aankomt, ervaar je een oase van rust. De B&B is gelegen op het Franse platteland, waar je kunt kiezen uit diverse soorten gastenverblijven. Van een ruime gîte en een boerensuite, tot een Mongoolse yurt en een gezellige tent. Nabij de B&B vind je prachtige bossen en meren, maar ook authentieke stadjes. Kortom: de ideale plek voor spirituele reizigers.

Le Domaine Vert

B&B Vol Liefde 2023 | Foto © RTL

B&B Vol Liefde 2023

Vanaf 10 juli gaan acht verschillende B&B-eigenaren op zoek naar een nieuwe liefdespartner. Zullen Walter, Debbie, Bram, Petri, Martijn en Marian na de zomervakantie niet langer hun accommodaties alleen runnen? Ook maken we in B&B Vol Liefde 2023 kennis met Joy in het Spaanse Malaga en Leendert in het Belgische La-Roch-en-Ardenne. Stem dus elke werkdag je tv af op RTL4 en volg alle ontwikkelingen. En er is natuurlijk niets leukers om vervolgens te kiezen voor een onvergetelijk verblijf bij je favoriete B&B van dit seizoen!

Spinn-off B&B Vol Liefde

Winter Vol Liefde | Foto © RTL

Winter Vol Liefde

Na het succes van B&B Vol Liefde, wordt dit najaar de spinn-off Winter Vol Liefde uitgezonden. Hoewel er geen B&B’s in deze variant voorbijkomen, blijft de zoektocht naar liefde centraal staan. En dit keer in landen met een winters karakter! Zo staat Marco aan het roer van zijn Boutique Hotel Herangtunet in het Noorse Heggenes, runt Guido een kampeerterrein in het Zweedse plaatsje Arjeplog en verhuurt Edith verschillende appartementen in Tirol. Daarnaast zijn Saul en Benjamin uit Zwitserland ook op zoek naar een liefdespartner. Gaat het hen lukken? Dat zie je vanaf 18 december op RTL4!

B&B Vol Liefde 2023 / Winter Vol Liefde
Elke maandag t/m donderdag
20:30 uur | RTL4

Lees ook:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter