Televisie

Ontdek de B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2022

Bedandbreakfast.nl; Ontdek de B&B's uit Bed and Breakfast MAX 2022

Van Groningen tot Limburg en van Zuid-Holland tot de Achterhoek… In Bed and Breakfast MAX 2022 maak je een virtuele rondreis langs de leukste B&B’s in eigen land. Wil je binnenkort overnachten bij één van de deelnemers? Ontdek dan wie er dit seizoen meedoen!

Aflevering 20 mei 2022

De laatste aflevering van dit seizoen speelt zich af in Limburg en nét over de Nederlandse grens bij Maastricht. Als eerst wordt er overnacht bij de B&B van Jolande en Aad in Well. Na een nachtje slapen op de boerderij, reist het gezelschap verder naar Venlo. Hier ontvangen vader John en dochter Maaike hun medekandidaten in hun stadsvilla mét zwembad in de tuin, waar vanwege het mooie weer ook nog gebruik van wordt gemaakt. De aflevering wordt afgesloten bij Nicole en Ron in het Belgische Vroenhoven.

Aflevering 13 mei 2022

Anita en Marcel van B&B Beneden de Vijzel bijten deze week het spits af, zij ontvangen hun medekandidaten bij hun statige pand in Sint Pancras. De volgende dag wordt er gelogeerd bij Mathijs en Linda van Het Kleine Paradijs. Gasten kunnen hier kiezen uit diverse accommodaties, zoals een boomhut en een kleine kapel. Hoe zullen de eigenaren hierop reageren? Tot slot is het de beurt aan Jeannette en Rob. Hun B&B Klein Beeckesteijn is gehuld in vakantiesferen, mede dankzij de tuin met sprookjesbos en waterpartijen.

Aflevering 6 mei 2022

De kandidaten van deze week runnen allemaal een B&B in het noorden van Nederland. Wilma en Geert van Gastenverblijf ’t Pypke bijten het spits af. De gasten overnachten hier in een voormalig kerkgebouw, waarin de eigenaren drie appartementen hebben gerealiseerd. Het gezelschap trekt daarna door naar de provincie Groningen om te vertoeven bij Eliane en Niels van B&B de Krakende Wagens. De laatste stop is bij moeder Ingrid en dochter Annemarie in Drenthe. Naast hun B&B de Sfeerhoeve, runnen zij ook een paardenfokkerij.

Aflevering 29 april 2022

Dit keer start de uitzending in de polder bij De Buitenhof. Deze accommodatie wordt gerund door Dinie en Ton, zij hebben hun boerderij omgetoverd tot een comfortabele B&B met drie kamers. Het gezelschap verplaatst zich daarna naar Klein Soestdijk, waar het de beurt is aan Alea en Tim. Hier overnachten de bezoekers in de voormalige directeurswoning van de gevangenis in Veenhuizen. Tot slot mogen Jenny en Fokke hun gasten in de watten leggen bij Piebengastate: een monumentale Friese boerderij uit 1676.

Aflevering 22 april 2022

De B&B’s van deze week zijn gelegen in drie verschillende provincies. Als eerst wordt B&B Mir Lo in Brabant bezocht. Deze gloednieuwe accommodatie wordt gerund door Miriam en Robin; zij hopen dan ook op een paar goede tips van hun collega’s. De tweede overnachting vindt plaats bij Belma en Joost van Bed & Breakfast Regthuys Goudriaan in Zuid-Holland, hier overnacht het gezelschap in een voormalige klompenwinkel. De aflevering wordt afgesloten in Gelderland bij Gwen en Ivo: in hun parkachtige tuin zijn twee gastenverblijven gerealiseerd.

Aflevering 15 april 2022

Dat iedere B&B uniek is, wordt maar weer eens bewezen in deze aflevering. De eerste overnachting vindt plaats bij Het Rentmeestershuis, deze mooie accommodatie ligt in de Betuwe en wordt gerund door Els en Ludovic. In het pand zijn drie luxe suites gecreëerd en in de boomgaard zijn twee lodges te vinden. De tweede nacht wordt doorgebracht op de boot van Vincent en zijn bonusdochter Zoë in Den Bosch. Tot slot gaat het gezelschap een koninklijk verblijf tegemoet bij Resi en Matthias van Kasteel Doornenburg.

  • Het Rentmeestershuis – Eck en Wiel
  • The Coon – Den Bosch
  • B&B Kasteel Doornenburg – Doornenburg

Aflevering 8 april 2022

Het nieuwe seizoen van Bed and Breakfast MAX 2022 gaat van start bij Reinie en Jos van B&B Loenestein. Wat deze accommodatie extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om te wandelen met twee alpaca’s. Hoe zullen de andere kandidaten dit ervaren? De volgende dag trekt het gezelschap verder naar De Hostee. Deze boerderij uit 1911 ligt middenin het Groene Hart en is compleet gerenoveerd door eigenaren Sylvia en Willar. De aflevering wordt afgesloten in Scheveningen bij de B&B van Roelof en Theo.

B&B’s testen

In iedere aflevering van Bed and Breakfast MAX 2022 logeren drie verschillende stellen bij elkaars B&B. De B&B-eigenaren proberen daarbij hun accommodatie en de omgeving zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Van glad gestreken lakens en een ontbijt met perfect gekookte eitjes, tot het verzorgen van een leuk uitje. Na ieder verblijf bepalen de B&B-eigenaren wat zij hun verblijf waard vinden. Het duo met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2022
Iedere vrijdag | 20.30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter