Geclassificeerde B&B

Ontdek jouw ultieme bed en breakfast met kwaliteitstulpen voor de vakantie

kwaliteitskeurmerk

Kijk je uit naar een vakantie zonder zorgen? Kies dan voor een fantastisch verblijf bij één van de geclassificeerde tulpen-B&B’s die Nederland rijk is. Zwemmen, fietsen, relaxen of barbecueën bij bed & breakfasts met een officieel kwaliteitskeurmerk: dat is volop genieten!

Beste Bed en Breakfast 2013

Geniet van een heerlijk verblijf vol luxe bij Posthoorn Lodge in Woerden.

Bed & Breakfasts met 5 tulpen
Wil je genieten van luxueuze voorzieningen en service van topniveau? Kies dan voor een B&B met 5 tulpen. Een zwembad, jacuzzi of privé terras; als gast ontbreekt het je aan niets.

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Wissel je uitstapjes in Limburg af met dagjes relaxen bij B&B Wertemerhoeve!

Bed & Breakfasts met 4 tulpen
B&B’s met 4 tulpen zijn uitstekend voor mensen die graag op pad gaan, en vervolgens willen genieten van de luxe voorzieningen die de accommodatie biedt. De perfecte afwisseling!

Tulpenclassificatie

Slapen, ontbijten en wat dacht je van een high tea? Ervaar het allemaal bij B&B Het Oude Kantongerecht.

Bed & Breakfasts met 3 tulpen
Kies je voor een B&B uit de drie-tulpencategorie? Dan kun je rekenen op een heel fijn verblijf: niet tè luxe, maar ook zeker niet eenvoudig. Dat klinkt goed, toch?

Keurmerk bed en breakfast

Kom na een lange dag fietsen weer helemaal tot rust bij 2 tulpen-B&B ‘In de Lavinde’.

Bed & Breakfasts met 2 tulpen
Een bed and breakfast met 2 tulpen is een ideale uitvalsbasis voor wie graag wandelt, fietst, cultuur snuift of de natuur intrekt. Het is heerlijk bijkomen bij deze knusse B&B’s.

bed en breakfast met kwaliteitstulpen

Motorschip Elisabeth is een knusse B&B waar het gemoedelijk genieten is!

Bed & Breakfasts met 1 tulp
Houd je van kleinschalige gezelligheid en ontmoet je graag nieuwe mensen? Dan is een bed en breakfast met 1 tulp helemaal iets voor jou. Maak er een gezellige tijd van!

Boek een bed en breakfast met kwaliteitstulpenGeclassificeerde Bed & Breakfasts
Naar welke tulpencategorie gaat jouw voorkeur uit? Of je nu kiest voor een B&B uit de categorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen; je bent altijd verzekerd van gecontroleerde kwaliteit. Bekijk alle B&B’s met een keurmerk op Bedandbreakfast.nl en boek direct. Of misschien staat jouw ideale bed en breakfast met kwaliteitstulpen wel tussen de beste B&B’s van 2016, bekijk snel de top-15!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter