Buitenlandse B&B's

Vakantie bij Nederlanders in Spanje: een ware fiësta!

Spanje is bij uitstek hét vakantieland voor veel vakantiegangers; een heerlijk klimaat, lekkere tapas en volop mogelijkheden om te genieten van kunst en cultuur. Duik nóg dieper in het Spaanse leven en ga op vakantie bij Nederlanders in Spanje. Een ideale manier om nader kennis te maken met dit mediterrane land!

Vakantie bij Nederlanders in Spanje: ideaal en gastvrij
Is jouw Spaans niet up-to-date? Geen probleem! Tijdens je vakantie bij een bed en breakfast met Nederlandse eigenaren ontvang je de beste tips van jouw Nederlandstalige gastheer of gastvrouw, alleen zo kom je op meest bijzondere plaatsen in Spanje. Wat denk je bijvoorbeeld van een uniek verblijf bij Nederlanders op Ibiza?

Bed en breakfast in Lorca

Koel af in het zwembad van Casa Lamberdina of maak een prachtige wandeling in de omgeving.

Ontdek het Catalaanse platteland
Ervaar het land van Dalí! Bij Casa Lamberdina kun je genieten van een uitgebreid ontbijt en ‘s avonds aanschuiven bij een heerlijk drie-gangendiner wat met zorg wordt bereid door de bourgondische eigenaar Bert. Geniet van een wijntje ‘s avonds op het terras of neem een duik in het prachtige zwembad.

bed and breakfast Valldemossa

Beleef het ultieme vakantiegevoel bij B&B Résidence du Duck op Mallorca.

Logeren bij Nederlanders op Mallorca
Vlieg naar het grootste eiland van Spanje en wordt ontvangen door de Nederlandse B&B-eigenaren van Bed en Breakfast Résidence du Duck. Tip: maak gebruik van de vintage cabrio en ontdek zo de mooiste stranden van Mallorca. En ’s avonds schuif je natuurlijk aan tafel voor de befaamde tapas of een compleet Spaans diner in één van de vele restaurantjes in Valldemossa.

B&B in Carmona

Op steenworp afstand van Sevilla vind je B&B Finca La Luz.

Wegdromen onder de Spaanse zon
Veel B&B-eigenaren vinden het leuk om jou van alles te vertellen over hun ervaringen in het buitenland. Bezoek bijvoorbeeld B&B Finca La Luz in het zuiden van Spanje, sinds 2002 ontvangen de Nederlandstalige eigenaren hun gasten. Dans tijdens je verblijf mee met de typische flamenco of ga cultuur snuiven in Sevilla en maak er een onvergetelijke vakantie van!

Bed en breakfast Nederlandse eigenaren

Ontdek de wijnstreek die bekend is om haar Cava en overnacht bij B&B Mas Xipres.

Bed en breakfast in een oude wijnboerderij in Spanje
Het is bourgondisch genieten bij B&B-eigenaren Hetty en Henny, hun B&B is gelegen in het centrum van Penedès, de wijnregio van Barcelona. Tijdens je verblijf bij Bed en Breakfast Mas Xipres kom je niks te kort: proef de heerlijke Cava’s of neem een plons in het zwembad. Bovendien is deze accommodatie ideaal voor een romantische bruiloft!

Boek een verblijf bij Nederlanders in Spanje
Zie jij jezelf al de Spaanse cultuur ontdekken en tegelijkertijd genieten van een gastvrij verblijf bij Nederlandstalige B&B-eigenaren? Plan dan snel je vakantie bij Nederlanders in Spanje. Kom meer te weten over de omgeving en ontvang de leukste to-do-tips van landgenoten! Liever een ander vakantieland? Op de website vind je talloze B&B’s van Nederlanders in het buitenland. Via Bedandbreakfast.eu boek je rechtstreeks een kamer of appartement bij de eigenaar en betaal je geen reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Simone Vrijsen

Gek op citytrips zodat ze erachter kan komen wat een stad zoal te bieden heeft.

Laat een reactie achter