Inspirerende Bestemmingen

Table d’hôtes: voortreffelijk dineren bij B&B’s in Nederland

Wist je dat je bij veel bed & breakfasts voortreffelijk kunt dineren op verzoek? Van gezellige table d’hôtes tot tapas in bad: bij de volgende B&B’s ben je letterlijk en figuurlijk verzekerd van een heerlijk verblijf!

Authentieke table d’hôtes in Drenthe
Een lange tafel vol bijzondere seizoensgerechten met verse groenten en kruiden uit eigen tuin, inclusief bijpassende wijnen… Ervaar het fenomeen ‘table d’hôtes’ in volle glorie bij Het Oude Jachthuis tijdens een uitgebreid diner met andere gasten én met de hartelijke B&B-eigenaresse!

B&B Chefs Cabin
Liever een romantisch diner voor twee? Midden in de Brabantse natuur vind je Chefs Cabin, waar het gastronomisch genieten is. Op verzoek verzorgt chef-kok Mischa van Pinxteren het ontbijt en het avondmaal; van comfort food tot een luxe meergangen diner.

Tapas eten in een jacuzzi
Een tikje decadent, maar uiterst uniek! Bij Logement №5 in Assen kun je met z’n tweeën dineren in de jacuzzi van je eigen suite. Voordat je in bad stapt, wordt er een plank vol met huisgemaakte tapas over het bad geplaatst, zodat je daarna rustig kunt beginnen aan een heerlijke maaltijd in een bijzondere ambiance.

Bed & Breakfast Somershuis
In de oude dorpskern van het historische kastelendorp Baarlo ligt B&B Somershuis; een bed & breakfast dat haar naam eer aandoet. Naast een schitterende tuin in mediterrane sfeer, kun je er namelijk ook voor kiezen om een zomers diner te laten verzorgen aan het zwembad of in het knusse tuinhuis.

Table d’hôtes 2.0
Een stukje Frankrijk in Nederland met een Limburgs sausje eroverheen: dat is Gasterie Lieve Hemel. De eigenaren koken vijf keer per week de sterren van de hemel en serveren hun gerechten stijlvol aan je eigen tafeltje. Andere pluspunten van deze prachtige B&B: de wijnbar en diverse wellness-faciliteiten… Joie de vivre!

diner table d’hotes

Gezellig: bij veel B&B’s kun je op verzoek ’s avonds mee-eten!

Boek een B&B met table d’hôtes
Nieuwsgierig naar meer table d’hôtes in Nederland? Neem dan ook zeker een kijkje bij La Dolce Frisia en Dalauro Bed & Breakfast. Of laat je compleet in de watten leggen bij één van de vele andere bed and breakfasts waar je op verzoek kunt dineren. Informeer vooraf naar de mogelijkheden en ga een heerlijk verblijf tegemoet. Naar Bedandbreakfast.nl >>

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter