Geclassificeerde B&B

Volop B&B’s bekroond met kwaliteitstulpen

Goed nieuws voor iedereen die graag zeker is van gecontroleerde kwaliteit; de classificatievlag mag worden uitgehangen bij meer dan twintig nieuwe B&B’s. Deze bed & breakfasts met kwaliteitskeurmerk zijn ideaal voor een zorgeloos verblijf in het najaar, ervaar het binnenkort zelf!

Lees ook: 5 redenen om te kiezen voor een geclassificeerd bed & breakfast met kwaliteitskeurmerk

Geclassificeerd met 5 tulpen
Nieuwkomers in de hoogste categorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie zijn onder meer: B&B KenauSHome in HaarlemLogement №5 in Assen en Bed & Breakfast Jonas Home in Venlo.

Nieuwe 4 tulpen-B&B’s met kwaliteitskeurmerk
De categorie met 4 tulpen-B&B’s is verder aangevuld met echte pareltjes zoals Landrop Bed&Breakfast in Hoogeloon, B&B De Ruige Weide in Oudewater, De Reggestee in Hellendoorn, Bed and Breakfast Groen in Aerdenhout, Bed & Breakfast Klaar in Joure, Achterhuisje Hammingen in Staphorst, Wertemerhoeve in Evertsoord, De Buitenhof in Utrecht, B&B ‘t Buitenhuis in Dirkshorn, Bed en Breakfast bij Saar in Zwinderen en B&B de Pastory in Warns.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Logement №5 in Assen is één van de 25 nieuwe B&B’s waarbij de classificatievlag mag worden uitgehangen.

Bed & breakfasts met 3 tulpen
Maar liefst 12 nieuwe B&B’s zijn bekroond met 3 tulpen, een mooie prestatie! Kom snel eens logeren bij Het Oude Kantongerecht in Apeldoorn, Landgoed Halsaf in Babberich, Bed & Breakfast Oppe Klincke in Dongjum, Bed en Breakfast Rodenburg in Bergschenhoek, B&B Maeszicht in Bergen of B&B de Gernerhof in Dalfsen.

Ook fijn: een heerlijke overnachting bij Stalhouderij NieuwMoscou in Hollandscheveld, Bed and Breakfast Rodenberg in Driebergen-Rijsenburg, B&B Westeinder in Kudelstaart, B&B bij Muis thuis in Rheden, B&B ‘t Skoalhûs in Westergeest of B&B Het Knooppunt in Nuis!

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
Bed & breakfasts met een kwaliteitskeurmerk voldoen aan de minimale basisnormen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij alle tulpen-B&B’s in Nederland ben je dus verzekerd van gecontroleerde kwaliteit, zodat je tijdens je verblijf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hier boek je zonder reserveringskosten jouw ideale tulpen B&B >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter