Buitenlandse B&B's

Bijzonder: logeren in Harry Potter-stijl

Het heeft even geduurd, maar fans van Harry Potter kunnen sinds kort letterlijk wegdromen in de wereld van de bekende tovenaarsleerling. Verwacht geen exacte replica van Zweinstein, maar bij deze bijzondere B&B in Wales kun je wél aanschuiven voor een heuse Wizard’s Tea!

Potter-walhalla
Twintig jaar geleden werd het eerste Harry Potter-boek uitgebracht én tien jaar geleden verscheen het laatste deel uit de boekenreeks. Speciaal voor deze jubilea toveren de eigenaren van Llety Cynin hun accommodatie tijdelijk om tot een Potter-walhalla. Het avontuur gaat bij aankomst direct van start, waar je als gast wordt ingedeeld in één van de gemeenschappelijke ruimtes: Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw.

High tea
De woon- en eetkamers zijn compleet gehuld in Harry Potter-sferen, met als absolute hoogtepunt de magische high tea. Leuk detail: de Wizard’s Tea wordt geserveerd in iconische uilenkooien die we kennen uit de boeken en films. Voor ongeveer € 18,- mag je aanschuiven aan de theetafel, terwijl een overnachting neerkomt op een bedrag van ongeveer € 70,- per nacht.

harry potter

Het Glenfinnan Viaduct met de Zweinsteinexpress: één van bekendste filmlocaties van Harry Potter in Schotland.

Filmlocaties Harry Potter
Sinds de release van de film Fantastic Beasts and Where to Find Them, is de wereld van Harry Potter weer terug van weggeweest. Hoewel de spin-off zich afspeelt in de jaren ’20 van New York, hebben de opnamelocaties uit de originele Potter-films al vele harten veroverd. Van de kathedraal van Gloucester tot Platform 9¾ op Station St. Pancras in Londen; het Verenigd Koninkrijk barst van de magische plekken…

Meer betoverende B&B’s
Ben je weer helemaal in de ban van Harry Potter en toe aan een onvergetelijke trip? Reis dan van de ene naar de andere gastvrije B&B en laat je betoveren door de sprookjesachtige landschappen van Groot-Brittannië, Wales, Schotland en Ierland. Boek via Bedandbreakfast.eu je verblijf met óf zonder English breakfast en ga snel het avontuur tegemoet! Bekijk B&B’s op Bedandbreakfast.eu >>

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter