Geclassificeerde B&B

Vier de lente bij de nieuwste tulpen-B&B’s

De lente komt steeds dichterbij, daarom zijn er weer vijftien nieuwe B&B’s omgedoopt tot tulpen-B&B; tenslotte zijn tulpen en het voorjaar onlosmakelijk met elkaar verbonden! Bekijk ze allemaal in de fotogalerij of op Bedandbreakfast.nl, welke is jouw favoriet?

Nieuwste B&B’s met 4 tulpen
Negen nieuwe B&B’s zijn toegetreden tot de categorie met 4 kwaliteitstulpen, waaronder Bed & Breakfast Pont8 in Doetinchem, Elfstedenstate in Oosterend, Ons Dijkhuisje in Schuddebeurs, Blancenhof in Garminge, De Borg Bed & Breakfast in Winterswijk, Huisje Puur Enzo in Makkinga, De Hooge Woeste in Emst, Alberstmaheert in Noordwolde en B&B “Bij de Trekgaten” in Hollandscheveld.

gecertificeerd bed en breakfast

De classificatievlag hangt onder meer uit bij B&B Ons Dijkhuisje!

B&B’s met certificaat: categorie 3 tulpen
Nieuw in de categorie met 3 tulpen: Huisje 11 in Exmorra, B&B Onder ‘t Duin in Julianadorp, Bed & Breakfast Lemelerveld in Lemelerveld en Hostellerie Het Riet Blauwestad in Blauwestad.

Fonkelnieuwe B&B’s in de 2-tulpencategorie
Bed and Breakfast Dopersduin in Schoorl en Bij de Sassenpoort in Zwolle zijn toegetreden tot de 2-tulpencategorie, proficiat met deze mooie prestatie!

Gecertificeerd bed en breakfast boeken
Vier de lente bij één van deze pareltjes óf kies voor een zorgeloos verblijf bij een andere tulpen-B&B in de categorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen. Ieder bed & breakfast met roze tulpen is bezocht en objectief gecontroleerd door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland, zo weet je zeker dat je goed zit!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter