Inspiratie

Breng de vrije lentedagen door bij je favoriete B&B!

lentedagen
Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

Wandelen door Nationale Parken, flaneren over de boulevard óf toch liever een nieuwe zomergarderobe bij elkaar shoppen? Wat je ook het liefste doet, combineer het met een B&B: perfect voor een fantastische minivakantie tijdens Hemelvaart en Pinksteren!

Hemelvaart

Groningen is een ideale bestemming voor een veelzijdige stedentrip!

Citytrip Groningen
De Martinitoren beklimmen, varen over de stadswateren en shoppen in de Zwanestraat – Grote Kromme Elleboog: de gezelligste winkelstraat van Groningen, ontdek het zelf! Of kies een andere stad voor een veelzijdige citytrip zoals bijvoorbeeld Maastricht, Dordrecht, Leeuwarden, Amsterdam, Zwolle of Tilburg.

Pinksteren

Leuk voor Hemelvaart: een lang weekend vertoeven in de Achterhoek, bijvoorbeeld bij B&B PicaBella in Laren.

Natuurlijk Hemelvaart!
Zoek in het Hemelvaartweekend de natuur op in de Achterhoek of Twente en laat je betoveren door het magische coulisselandschap. Je vindt hier tal van gastvrije accommodaties in bijvoorbeeld .. Of wat dacht je van een lange wandeltocht door Salland? Wandel van de ene naar de andere B&B voor een onvergetelijke trip!

Lente

Ben jij tijdens het Pinksterweekend ook aan de kust te vinden?

Pinksteren aan zee
Pinksteren valt dit jaar in het eerste weekend van juni, grote kans dat jij je strandtas nodig hebt bij één van die leuke B&B’s aan de Nederlandse kust… Reserveer snel, want vol = vol! De mooiste adresjes aan de Noordzee of Waddenzee vind je bijvoorbeeld in Noordwijk, Vlissingen, Zierikzee, Terschelling, Ameland of Texel.

bedandbreakfast.eu

Er zijn tal van mooie B&B’s mét Nederlandstalige eigenaren te vinden in het buitenland.

Logeren bij Nederlanders in het buitenland
Even loskomen van Nederlandse bodem, zonder al je zekerheden overboord te gooien? Kies dan voor een onvergetelijk verblijf bij B&B’s in het buitenland mét Nederlandse eigenaren! Of je nu voor een verblijf kiest bij Nederlandstalige eigenaren in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk of Zweden; je bent sowieso verzekerd van de beste tips!

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Ook gaaf: tijdens je vrije lentedagen overnachten bij de beste B&B’s van Nederland!

B&B’s boeken voor de vrije lentedagen
Kun je niet wachten om erop uit te trekken? Boek dan snel je favoriete bed and breakfasts voor Hemelvaart en Pinksteren via Bedandbreakfast.nl. Je reserveert direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten, maak er een fijne tijd van! Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter