Geclassificeerde B&B

Prijsuitreiking Beste B&B van Nederland 2017 bij Logement №5 Assen

Winnaar Beste B&B 2017

De tiende editie van ‘Het Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is glansrijk gewonnen door Logement №5 in Assen! Voor de feestelijke prijsuitreiking reisde Stichting Bed & Breakfast Nederland af naar de hoofdstad van Drenthe om winnaars Yvonne en Jos in het zonnetje te zetten.

Winnaar Beste Bed en Breakfast van Nederland 2017

Logement №5 in Assen is verkozen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’.

Liefdevolle B&B
“De liefde die Yvonne en Jos in hun bed & breakfast stoppen, straalt er van af”, zegt Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland tijdens de prijsuitreiking. Ze vervolgt: “Yvonne is echt degene die de B&B runt, maar Jos heeft minstens zo’n belangrijke rol: veel meubels en accessoires in de B&B zijn door hem gemaakt. We zijn dan ook heel blij om hier vandaag te gast te zijn, want Logement №5 is echt een pareltje, dit is zoals gasten het graag zien. We proberen aan de hand van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie de kwaliteit van B&B’s in kaart te brengen, maar wat voor deze verkiezing ook meetelt is de mening van de gasten, zij beoordelen deze B&B met gemiddeld een 9.8. In anderhalf jaar tijd is dat met 63 beoordelingen een geweldige prestatie.”

Yvonne en Jos ontvingen het certificaat en het winnaarsschild van burgemeester Marco Out (links) en Hanny Arens (rechts).

Voorbeeld voor gastvrijheid in Assen
De vele tienen uit de reviews zijn ook bij Marco Out, burgemeester van Assen, niet onopgemerkt gebleven: “De cijfers zijn heel mooi, maar als je verder leest, dan zie je dat de gasten ontzettend tevreden zijn over de gastvrijheid van Yvonne en Jos, de mooie locatie, het karakteristieke pand, het ontbijt met de vele streekproducten en de tapas in bad. Als dat de gastvrijheid is die geboden wordt bij een B&B in de stad waar ik de burgemeester van ben, dan ben ik daar trots op. Ik vind jullie een geweldig voorbeeld voor de gastvrijheid die we in Assen graag willen uitstralen.”

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Bij deze feestelijke prijsuitreiking horen natuurlijk taart en champagne!

Overdonderd door de winst
Dat de gasten een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de behaalde eretitel, realiseert het winnende koppel zich goed. Jos en Yvonne vertellen: “Wij zijn nog steeds verrast als mensen ons een tien geven in de reviews en eigenlijk wil ik deze prijs dan ook opdragen aan onze gasten, want zonder hen hadden wij deze prijs niet kunnen winnen. We waren al ontzettend blij om na anderhalf jaar na de opening genomineerd te zijn als Beste B&B, maar we zijn echt overdonderd door de winst! We waren onder de indruk van de andere genomineerden en hadden eigenlijk niet verwacht dat wij zouden winnen. En we dachten dat Drenthe natuurlijk ook veel te ver weg zou liggen voor deze prijsuitreiking”, lacht het stel uitbundig.

Beste B&B van Nederland 2017

De gasten van Logement №5 zijn laaiend enthousiast over de whirlpools in de suites en de mogelijkheid om tapas te eten in bad.

Perfectie
Er is veel over gesproken, maar hoe zien die lovende reviews er dan uit? Een paar voorbeelden: “Naast de luxe faciliteiten en het mooie huis viel vooral de gastvrijheid op.” – “Alle service tot in de puntjes geregeld. De gastvrouw en gastheer doen dit met zoveel liefde.” – “Heb al in heel wat B&B’s en hotels mogen overnachten, maar zo goed als hier heb ik het nergens gehad.” – “Als je op zoek bent naar perfectie, dan is dit het adres.”

Beste B&B 2017

Het ontbijt bij Logement №5 wordt iedere morgen in stijl geserveerd in de suites.

Overnachten bij Logement №5
Nieuwsgierig geworden naar zo’n fantastisch verblijf bij Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017? Yvonne en Jos verwelkomen je graag bij Logement №5 in Assen en beloven: “We blijven vooral ons ding doen; onze gasten in de watten leggen. Daar doen we het tenslotte voor. Ook komt er nog een derde suite bij! Die hadden we eigenlijk vanaf dag één erbij willen hebben, maar vanwege de drukke bezetting zijn we daar nog niet aan toegekomen. Wij willen er natuurlijk wel weer iets bijzonders van maken voor onze gasten, maar die derde suite komt er absoluut!”

Via Bedandbreakfast.nl reserveer je eenvoudig en snel één van de stijlvolle suites van Logement №5, zonder reserveringskosten!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen; veiligheid, comfort, en hygiëne. De kwaliteit van de B&B’s wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen. De stichting is gelieerd aan BBN maar fungeert als onafhankelijk orgaan.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter