Televisie

Bed en Breakfast Omroep Max: kandidaten gaan over de grens

max

Aanstaande zondag is het weer tijd voor ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max. De tweede aflevering wordt uitgezonden op zondag 21 mei om 21.25 uur op NPO1. Zorg dat je de aflevering niet hoeft te missen en zet het in je agenda!

Net zoals in iedere aflevering bezoeken ook dit keer drie stellen elkaars bed en breakfast. Ze logeren allemaal 1 nacht bij elkaar en aan het einde van het bezoek wordt de B&B beoordeeld. De eigenaren slapen op bijzondere plekken en proberen hun gasten zo veel mogelijk in de watten te leggen. In aflevering 2 gaan de B&B-eigenaren voor het eerst sinds het bestaan van het programma over de landsgrenzen.

Bed en Breakfast Omroep Max aflevering 2

De stellen overnachten in de binnenstad van Maastricht bij B&B Artagnan.

De uitzending begint binnen de landsgrenzen, in het Brabantse Chaam, waar de stellen te gast zijn in een oude leerlooierij. Hier overnachten de stellen op een nostalgische locatie waar een gemoedelijke sfeer hangt. Daarna reizen de stellen af richting het zuiden om Nederlandse wijnen te proeven en te overnachten in het centrum van Maastricht bij B&B Artagnan.

Bed en breakfast Artagnan is een knusse B&B waar na een ingrijpende verbouwing, het oude hart van het pand bewaard is gebleven en waar de moderne faciliteiten van nu, aan toegevoegd zijn. Eikenhouten vloeren, krakende trappen en een prachtige bibliotheek vind je bij deze unieke B&B in hartje Maastricht.

B&B in Antwerpen

Er even tussenuit? Boek een citytrip naar Antwerpen en verblijf in een bed en breakfast.

Voor de laatste locatie gaan de stellen voor het eerst sinds het bestaan van het programma over de grens. Ze bezoeken een bed & breakfast in Antwerpen om een Vlaams ‘B&B-sprookje’ te beleven.

Wil je graag zelf ook een B&B bezoeken in Chaam, Maastricht of Antwerpen, bekijk dan snel het aanbod op Bedandbreakfast.nl of Bedandbreakfast.eu. Natuurlijk vind je daar ook nog veel andere B&B’s op de mooiste locaties in binnen- en buitenland. Direct naar –> Bedandbreakfast.nl of Bedandbreakfast.eu.

Bed & Breakfast MAX
Zondag 21 mei, 21.25 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter