Televisie

Dit zijn de B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021

Bedandbreakfast.nl; Dit zijn de B&B's uit Bed and Breakfast MAX 2021

Benieuwd naar de kandidaten en B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021? Wederom worden de meest uiteenlopende accommodaties onder de loep genomen. Van een monumentale boerderij in Groningen, tot een wellness B&B in Brabant mét ondergrondse bioscoop!

Lees ook: Ontdek de B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2022

Aflevering 10 december 2021

De B&B’s van deze week staan in drie verschillende provincies! Allereerst wordt er gelogeerd bij Mariel en Robin van B&B de Witte Raaf in Friesland. Dit koppel hecht veel waarde aan gezonde voeding, dus de ontbijtgerechten zijn glutenarm en huisgemaakt. Daarna zijn Ditty en Roelof van Albertsmaheert aan de beurt, hun gecertificeerde B&B is ondergebracht in een voormalige boerderij in Groningen. Voor de laatste nacht reist het gezelschap naar de Gelderse Hanzestad Elburg, waar ze vertoeven bij Jeanet en Judith van De Grote Vrijheid.

Aflevering 3 december 2021

De gasten arriveren deze week als eerst bij Hugo en Leila; zij staan aan het roer van een gastenverblijf en kookstudio in het Brabantse Leende. Deze accommodatie beschikt ook over een wellnessruimte met sauna, stoombad en whirlpool. De volgende dag reist het gezelschap naar Limburg, waar Jo en Wim van Bed & Breakfast Herbergerhof aan zet zijn. Jo vermaakt zijn gasten tijdens een borrel met zijn eigen draaiorgel. De logeerpartij eindigt bij de B&B Maud en Vincent, waar er wordt geslapen in een oude brouwerij.

Aflevering 26 november 2021

Deze uitzending van Bed and Breakfast MAX 2021 begint in Vlissingen, waar Gerard en zijn dochter Nastya hun gasten ontvangen bij Westerschelde B&B. Vervolgens is het de beurt aan Inka en Leonard, die de trotse eigenaren zijn van Pure Passie Bed and Breakfast in het Brabantse Heijningen. Leonard is chef-kok en verrast zijn medekandidaten met een winterbarbecue. Last but not least, verblijven de kandidaten bij Sanna en Ronald van Suite School15. Hoe zal de groep het vinden om in voormalige klaslokalen te overnachten?

Aflevering 19 november 2021

De logeerpartij gaat van start in het Gelderse Velp, bij Terre Neuve. Deze B&B van Jolande en Hans ligt vlakbij Nationaal Park Veluwezoom, waar de groep B&B-eigenaren op elektrische tandems de omgeving gaat verkennen. Na een nachtje slapen in het Jugendstil pand, vertrekken de deelnemers naar de accommodatie van Willem en Adriana. Zij runnen een B&B met een Braziliaanse touch. Tot slot overnachten de eigenaren bij Pastorie Gassel, waar Franka en Petra aan het roer staan. Zij organiseren een ezeltjestocht door het Brabantse landschap.

Aflevering 12 november 2021

In deze gloednieuwe aflevering van Bed and Breakfast MAX 2021 mogen Elly en Teus het spits afbijten, waarbij ze hun medekandidaten ontvangen in hun B&B vlakbij de molens van Kinderdijk. Na de eerste nacht trekt het gezelschap verder naar Polderhuis Bed & Breakfast, waar Léon en Mieke met de scepter zwaaien. Hier wordt er gelogeerd in een monumentaal pand uit 1906. De reis eindigt bij Jeannette en Kees van Kade10Buren, waar gasten kunnen kiezen uit twee mooie kamers. Tijdens het uitje gaan de deelnemers op pad met een stadsdichter.

Aflevering 23 april 2021

De B&B’s uit deze aflevering zijn allemaal te vinden in het mooie Limburg. Patrick en Maurice mogen als eerste de gasten ontvangen bij hun geclassificeerde B&B Overmunthe. De gastenkamers zijn ondergebracht in een monumentaal pand uit 1684, dat volledig gerestaureerd is. Daarna is het de beurt aan Anja en Willem van Bed and Breakfast 1889. Deze accommodatie biedt een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels en duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. De logeerpartij eindigt bij de Sleep en Experience van Christel en Carl in Roermond.

Aflevering 16 april 2021

De uitzending gaat van start in het Drentse Gees, hier maken de kandidaten kennis met B&B-eigenaren Anneke en Pierre. Er zijn drie verschillende gastenverblijven, waarvan één met een knusse bedstee. De volgende dag trekt het gezelschap richting Enschede, waar ze worden verrast met een overnachting in een heuse Gipsywagen. En hoe zal de groep reageren op de luxe wellness faciliteiten die Ruby en Maaike bieden? Tot slot wordt er overnacht bij Xandra en Klaas in Kampen, zij nemen de groep mee naar zeilschip de Vliegende Hollander.

Bedandbreakfast.nl; Dit zijn de B&B's uit Bed and Breakfast MAX 2021

Aflevering 9 april 2021

Dit keer bevinden de accommodaties zich in het Groningen, Drenthe en Friesland. De eerste overnachting staat gepland bij Erfgoed Logies Oldenbosch. B&B-eigenaren Gerrie en Dennis hebben deze historische boerderij fraai en met gevoel voor het verleden laten restaureren. De volgende dag trekken de deelnemers richting Emmen, waar Gerti en Renate hun medekandidaten ontvangen in een bijzondere villa. De logeerpartij eindigt bij Rikie en Gerard, die een accommodatie runnen op het platteland in Friesland.

Aflevering 2 april 2021

Deze aflevering van Bed and Breakfast MAX 2021, staat geheel in het teken van de provincie Noord-Holland. Allereerst wordt er overnacht bij de accommodatie van Bianca en Pablo in Westbeemster, die hun gasten de omgeving laten zien per fluisterbootje. De volgende dag reist het gezelschap naar Texel, waar Marianne en Jeffrey aan het roer staan van B&B Buytengors. Als uitje organiseren zij een tocht over het eiland per kickbike. De uitzending eindigt bij Gerda en René, die een kerkje in Twisk hebben omgetoverd tot B&B.

Aflevering 26 maart 2021

Deze uitzending van Bed and Breakfast MAX 2021 wordt op toepasselijke wijze afgetrapt bij oud-voetballer Patrick Verhoosel. Samen met zijn vrouw Ilse, runt hij nu een wellness B&B in Zeeuws-Vlaanderen. De tweede overnachting vindt ook plaats in Zeeland, bij de sfeervolle accommodatie van Judith en Willem in Dreischor. Zij nemen hun medekandidaten mee voor een tour door het dorp. De logeerpartij eindigt bij Jorg en Ruud in Brabant. Hier worden de gasten verrast door diverse wellness faciliteiten én een heuse bioscoop.

Bed and Breakfast MAX 2021

Ook in tijden van corona, gaat de speurtocht naar ontbrekende haakjes, verborgen stofnesten en zelfgemaakte jam gewoon door. Met de coronamaatregelen in acht genomen, logeren de koppels in dit populaire tv-programma één nacht bij elkaar. Daarbij worden er diverse uitjes georganiseerd in de nabije omgeving. Na ieder verblijf bepalen de B&B-eigenaren wat zij hun verblijf waard vinden. Het duo met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2021
Iedere vrijdag | 20.30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter