Televisie

Dit zijn de B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021

Bedandbreakfast.nl; Dit zijn de B&B's uit Bed and Breakfast MAX 2021

Benieuwd naar de kandidaten en B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021? Wederom worden de meest uiteenlopende accommodaties onder de loep genomen. Van een monumentale boerderij in Groningen, tot een wellness B&B in Brabant mét ondergrondse bioscoop!

Aflevering 23 april 2021

De B&B’s uit deze aflevering zijn allemaal te vinden in het mooie Limburg. Patrick en Maurice mogen als eerste de gasten ontvangen bij hun geclassificeerde B&B Overmunthe. De gastenkamers zijn ondergebracht in een monumentaal pand uit 1684, dat volledig gerestaureerd is. Daarna is het de beurt aan Anja en Willem van Bed and Breakfast 1889. Deze accommodatie biedt een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels en duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. De logeerpartij eindigt bij de Sleep en Experience van Christel en Carl in Roermond.

Aflevering 16 april 2021

De uitzending gaat van start in het Drentse Gees, hier maken de kandidaten kennis met B&B-eigenaren Anneke en Pierre. Er zijn drie verschillende gastenverblijven, waarvan één met een knusse bedstee. De volgende dag trekt het gezelschap richting Enschede, waar ze worden verrast met een overnachting in een heuse Gipsywagen. En hoe zal de groep reageren op de luxe wellness faciliteiten die Ruby en Maaike bieden? Tot slot wordt er overnacht bij Xandra en Klaas in Kampen, zij nemen de groep mee naar zeilschip de Vliegende Hollander.

Bedandbreakfast.nl; Dit zijn de B&B's uit Bed and Breakfast MAX 2021

Aflevering 9 april 2021

Dit keer bevinden de accommodaties zich in het Groningen, Drenthe en Friesland. De eerste overnachting staat gepland bij Erfgoed Logies Oldenbosch. B&B-eigenaren Gerrie en Dennis hebben deze historische boerderij fraai en met gevoel voor het verleden laten restaureren. De volgende dag trekken de deelnemers richting Emmen, waar Gerti en Renate hun medekandidaten ontvangen in een bijzondere villa. De logeerpartij eindigt bij Rikie en Gerard, die een accommodatie runnen op het platteland in Friesland.

Aflevering 2 april 2021

Deze aflevering van Bed and Breakfast MAX 2021, staat geheel in het teken van de provincie Noord-Holland. Allereerst wordt er overnacht bij de accommodatie van Bianca en Pablo in Westbeemster, die hun gasten de omgeving laten zien per fluisterbootje. De volgende dag reist het gezelschap naar Texel, waar Marianne en Jeffrey aan het roer staan van B&B Buytengors. Als uitje organiseren zij een tocht over het eiland per kickbike. De uitzending eindigt bij Gerda en René, die een kerkje in Twisk hebben omgetoverd tot B&B.

Aflevering 26 maart 2021

Deze uitzending van Bed and Breakfast MAX 2021 wordt op toepasselijke wijze afgetrapt bij oud-voetballer Patrick Verhoosel. Samen met zijn vrouw Ilse, runt hij nu een wellness B&B in Zeeuws-Vlaanderen. De tweede overnachting vindt ook plaats in Zeeland, bij de sfeervolle accommodatie van Judith en Willem in Dreischor. Zij nemen hun medekandidaten mee voor een tour door het dorp. De logeerpartij eindigt bij Jorg en Ruud in Brabant. Hier worden de gasten verrast door diverse wellness faciliteiten én een heuse bioscoop.

Bed and Breakfast MAX 2021

Ook in tijden van corona, gaat de speurtocht naar ontbrekende haakjes, verborgen stofnesten en zelfgemaakte jam gewoon door. Met de coronamaatregelen in acht genomen, logeren de koppels in dit populaire tv-programma één nacht bij elkaar. Daarbij worden er diverse uitjes georganiseerd in de nabije omgeving. Na ieder verblijf bepalen de B&B-eigenaren wat zij hun verblijf waard vinden. Het duo met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2021
Iedere vrijdag | 20.30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter