Televisie

B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2020

Bedandbreakfas.nl; B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2020

Is het beddengoed netjes gestreken, zijn de eieren niet te hard gekookt en is de badkamer voorzien van het welbekende plankje? Je ziet het allemaal in Bed and Breakfast MAX 2020! Ontdek snel de B&B’s en deelnemers die dit seizoen meedoen.

Lees ook: Dit zijn de B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021

Aflevering 9 oktober 2020

De aflevering gaat van start in het West-Brabantse Heerle, bij B&B Heerle’k. Eigenaren Mari en Annette ontvangen hun gasten hier in een voormalige paardenstal, die de eigenaren hebben omgetoverd tot sfeervolle B&B. De volgende dag reist het gezelschap naar de accommodatie van Fokko en Tanja in Zeeland, waar de kandidaten een verblijf met een spiritueel tintje tegemoet gaan. De reis eindigt in het Zeeuwse Graauw; hier runnen Kristien en Luc hun Bed and Breakfast vlakbij de Belgische grens.

  • B&B Heerle’k – Heerle
  • Vrije Vlinders – IJzendijke
  • B&B Chez Ta10 – Graauw

Aflevering 2 oktober 2020

Deze aflevering van Bed and Breakfast MAX 2020 gaat van start bij Inge en Ernes van Lodge 61 in Medemblik. Deze accommodatie ligt vrijwel tegenover het Nederlands Stoommachinemuseum, waar ook het uitje naartoe gaat. De volgende dag is het de beurt aan Gerda en Hans, die aan het roer staan van B&B Hans & Griet. Ze nemen hun collega’s mee naar het Rijk der Duizend Eilanden. Als laatst wordt er gelogeerd bij Petra en Aad van B&B Lauwerswille in Friesland, waarbij de gasten per tuktuk de omgeving gaan verkennen.

Aflevering 25 september 2020

Berna en Jeroen van De Dorpshoeve mogen deze keer het spits afbijten. Deze gecertificeerde B&B beschikt over drie mooie kamers: Iene, Miene en Mutte. Zouden de kandidaten ook hun eigen kamer mogen uitkiezen? Na de eerste overnachting trekt het gezelschap naar Twente, waar er wordt gelogeerd Bij Chantal. Samen met Ben startte zij een rolstoelvriendelijke B&B naast hun huis. De uitzending eindigt bij Sjaak en Ellen van B&B Weids. Hun unieke accommodatie biedt een schitterend uitzicht over het rivierenlandschap.

Aflevering 18 september 2020

De aflevering gaat van start bij Sytze en Famke in de provincie Groningen. Naast een restaurant, runt dit koppel ook een B&B. Vervolgens belanden de deelnemers in Orvelte, waar Henriëtte en Dick aan het roer staan bij B&B op 1. Deze B&B beschikt over 2 kamers, bij een grote boerderij. Tot slot is het de beurt aan Jan Reinder en Janny van De Zeegster Hoeve. Deze geclassificeerde B&B beschikt over mooie twee kamers, die zijn ondergebracht in ‘Het Stookhok’ en ‘De open schuur’.

Bedandbreakfast.nl; B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2020

Aflevering 11 september 2020

Deze logeerpartij in Bed and Breakfast MAX 2020, gaat dit keer van start bij Het Wachterspunt. Deze leuke B&B van Ad en Josephine ligt in het hart van het Groene Woud. De volgende dag trekt het gezelschap vanuit Brabant naar B&B Bij Paul en Sabine in het Gelderse Ulft. Hier hebben de gelijknamige eigenaren een voormalige aanleunwoning omgetoverd tot knusse B&B. De aflevering eindigt in Winterswijk bij B&B De Schoppe. Deze geclassificeerde accommodatie van Christel en Erik is ondergebracht in een authentieke Twentse schuur.

Aflevering 28 augustus 2020

Deze week logeren de B&B-eigenaren in Gelderland en Zuid-Holland, waarbij Inge en Guy het spits afbijten in Elst. Vervolgens wordt de B&B van Reina en Huibert bezocht, waar de gasten overnachten in een verbouwde kerk. Als laatst worden de deelnemers ontvangen bij Bed & Breakfast Maasview in Rotterdam. Eigenaren Joliene en Wilco hebben in een paar jaar tijd hun droomhuis gebouwd aan de Maas, en laten hun gasten graag meegenieten van deze bijzondere locatie aan het water.

Aflevering 22 mei 2020

De B&B’s van deze week beschikken allemaal over een eigen zwembad! De aflevering gaat van start bij Ruben en Marianne, zij staan aan het roer van Onder Zeil: een toepasselijke naam voor deze accommodatie met vier safaritenten. Daarna is de beurt aan Joke en Hans, die twee gastenverblijven hebben gecreëerd in hun Zeeuwse vlasboerderij uit 1906. Het gezelschap eindigt bij B&B Bergschenhoek, bij Marielle en Ruud. Hier overnachten de gasten in twee knusse gastenkamers die aan de tuin grenzen.

Aflevering 15 mei 2020

In deze aflevering van Bed and Breakfast MAX 2020, hebben de deelnemers een gezamenlijke hobby: paarden. Na de eerste overnachting bij Els en haar dochter Chloé in Zeeland, trekt het gezelschap naar De Cromvoirtse Bed & Breakfast. Bij deze gloednieuwe B&B van Kees en Lily, kun je zelfs met je paard komen logeren. De aflevering wordt op toepasselijke wijze afgesloten bij B&B Boomken’s Ranch. Hier combineren B&B-houders Sandra en Barry het buitenleven met luxe en wellness.

Aflevering 8 mei 2020

Deze week mogen Daisy en Remco het spits afbijten; zij ontvangen hun medekandidaten in de kop van Noord-Holland en hebben een uitje georganiseerd bij de bakker. Vervolgens is het de beurt aan Marijke en Kees. Hun B&B Op Kolderveen is gelegen op een landelijke locatie in Drenthe, nabij diverse natuurgebieden. Het gezelschap eindigt in Friesland bij de accommodatie van Cor en Ron. Hier overnachten de gasten in een monumentale boerderij, die de eigenaren hebben omgetoverd tot B&B.

Aflevering 1 mei 2020

De aflevering gaat van start in Lexmond, waar Ria en Theo aan het roer staan bij Fruithof. De B&B is ondergebracht in een dijkhuisje aan de Lek, hoe zullen de gasten reageren op deze idyllische omgeving? De volgende dag trekt het gezelschap verder naar de accommodatie van Jon en Ria in Gouda; dit koppel schenkt alle winst aan goede doelen. De aflevering wordt afgesloten in Drimmelen, waar Anita en Mario hun gasten verwelkomen in Pension de IJsvogel: de voormalige school van hun kinderen.

Aflevering 24 april 2020

Deze week logeren de B&B-houders in Noord-Holland, Friesland en Zuid-Holland. Marie-Jose en Marcel bijten het spits af, zij ontvangen hun medekandidaten in hun landelijke B&B. De accommodatie ligt vlakbij de historische stad Hoorn, waar het gezelschap een duik neemt in de Gouden Eeuw. Na de eerste overnachting reizen de deelnemers verder naar de B&B van Marijte, die in klederdracht een rondleiding geeft door Hindeloopen. De aflevering eindigt bij Marlous en Lucas; wie zal hier slapen in het tiny house?

  • Nabij de Molen – Wijdenes
  • B&B Sinnestriel – Hindeloopen
  • The Dutch Farmhouse – Woerdense Verlaat

Aflevering 17 april 2020

De eerste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2020 gaat van start bij Esther en Camille in het Friese Workum. Samen runnen zij Anno 1908: een geclassificeerde B&B met twee luxe gastenkamers. De volgende dag verplaatsen de kandidaten zich naar De Laatste Stuiver. Deze geclassificeerde B&B ligt middenin de natuur en is alleen bereikbaar per boot. Hoe zullen de deelnemers reageren op deze idyllische accommodatie van Yvonne en Kees? Als laatste wordt er overnacht bij de veelzijdige B&B van Hanneke en haar dochter Sophie.

Bed and Breakfast MAX 2020

In Bed and Breakfast MAX 2020 worden er iedere week drie verschillende B&B’s onder de loep genomen. De betreffende B&B-houders logeren één nacht bij elkaar, waarbij ze onder meer de bedden testen, het ontbijt proeven en voor elkaar een uitje verzorgen. Na iedere overnachting bepalen de B&B-eigenaren wat zij hun verblijf waard vinden. Het koppel met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2020
Iedere vrijdag | 20.30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

Laat een reactie achter