Televisie

B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2020

Bedandbreakfas.nl; B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2020

Is het beddengoed netjes gestreken, zijn de eieren niet te hard gekookt en is de badkamer voorzien van het welbekende plankje? Je ziet het allemaal in Bed and Breakfast MAX 2020! Ontdek snel de B&B’s en deelnemers die dit seizoen meedoen.

Aflevering 22 mei 2020

De B&B’s van deze week beschikken allemaal over een eigen zwembad! De aflevering gaat van start bij Ruben en Marianne, zij staan aan het roer van Onder Zeil: een toepasselijke naam voor deze accommodatie met vier safaritenten. Daarna is de beurt aan Joke en Hans, die twee gastenverblijven hebben gecreëerd in hun Zeeuwse vlasboerderij uit 1906. Het gezelschap eindigt bij B&B Bergschenhoek, bij Marielle en Ruud. Hier overnachten de gasten in twee knusse gastenkamers die aan de tuin grenzen.

Aflevering 15 mei 2020

In deze aflevering van Bed and Breakfast MAX 2020, hebben de deelnemers een gezamenlijke hobby: paarden. Na de eerste overnachting bij Els en haar dochter Chloé in Zeeland, trekt het gezelschap naar De Cromvoirtse Bed & Breakfast. Bij deze gloednieuwe B&B van Kees en Lily, kun je zelfs met je paard komen logeren. De aflevering wordt op toepasselijke wijze afgesloten bij B&B Boomken’s Ranch. Hier combineren B&B-houders Sandra en Barry het buitenleven met luxe en wellness.

Aflevering 8 mei 2020

Deze week mogen Daisy en Remco het spits afbijten; zij ontvangen hun medekandidaten in de kop van Noord-Holland en hebben een uitje georganiseerd bij de bakker. Vervolgens is het de beurt aan Marijke en Kees. Hun B&B Op Kolderveen is gelegen op een landelijke locatie in Drenthe, nabij diverse natuurgebieden. Het gezelschap eindigt in Friesland bij de accommodatie van Cor en Ron. Hier overnachten de gasten in een monumentale boerderij, die de eigenaren hebben omgetoverd tot B&B.

Aflevering 1 mei 2020

De aflevering gaat van start in Lexmond, waar Ria en Theo aan het roer staan bij Fruithof. De B&B is ondergebracht in een dijkhuisje aan de Lek, hoe zullen de gasten reageren op deze idyllische omgeving? De volgende dag trekt het gezelschap verder naar de accommodatie van Jon en Ria in Gouda; dit koppel schenkt alle winst aan goede doelen. De aflevering wordt afgesloten in Drimmelen, waar Anita en Mario hun gasten verwelkomen in Pension de IJsvogel: de voormalige school van hun kinderen.

Aflevering 24 april 2020

Deze week logeren de B&B-houders in Noord-Holland, Friesland en Zuid-Holland. Marie-Jose en Marcel bijten het spits af, zij ontvangen hun medekandidaten in hun landelijke B&B. De accommodatie ligt vlakbij de historische stad Hoorn, waar het gezelschap een duik neemt in de Gouden Eeuw. Na de eerste overnachting reizen de deelnemers verder naar de B&B van Marijte, die in klederdracht een rondleiding geeft door Hindeloopen. De aflevering eindigt bij Marlous en Lucas; wie zal hier slapen in het tiny house?

  • Nabij de Molen – Wijdenes
  • B&B Sinnestriel – Hindeloopen
  • The Dutch Farmhouse – Woerdense Verlaat

Aflevering 17 april 2020

De eerste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2020 gaat van start bij Esther en Camille in het Friese Workum. Samen runnen zij Anno 1908: een geclassificeerde B&B met twee luxe gastenkamers. De volgende dag verplaatsen de kandidaten zich naar De Laatste Stuiver. Deze geclassificeerde B&B ligt middenin de natuur en is alleen bereikbaar per boot. Hoe zullen de deelnemers reageren op deze idyllische accommodatie van Yvonne en Kees? Als laatste wordt er overnacht bij de veelzijdige B&B van Hanneke en haar dochter Sophie.

Bed and Breakfast MAX 2020

In Bed and Breakfast MAX 2020 worden er iedere week drie verschillende B&B’s onder de loep genomen. De betreffende B&B-houders logeren één nacht bij elkaar, waarbij ze onder meer de bedden testen, het ontbijt proeven en voor elkaar een uitje verzorgen. Na iedere overnachting bepalen de B&B-eigenaren wat zij hun verblijf waard vinden. Het koppel met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2020
Iedere vrijdag | 20.30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

Laat een reactie achter