Televisie

Bed en Breakfast Omroep Max: Zuid-Holland en Noord-Brabant

Rianne van de Pas
Geschreven door Rianne van de Pas

Deze week slapen de B&B-eigenaren in een oud schoolmeestershuis in Zuid-Holland en in Noord-Brabant lassen de B&B-eigenaren eigenhandig een kunstwerk in elkaar. Kijk jij zondag ook weer naar de 4e aflevering van Bed en Breakfast?

De eerste B&B die aanstaande zondag te zien is in de aflevering van ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max is Het schoolmeestershuis in Ridderkerk. Deze B&B bevindt zich in een klassiek 100 jaar oud schoolmeestershuis in het centrum van Rijsoord. Het is een bijzondere historische plaats aan het water en de gasten kunnen het museum bekijken wat aan de Bed & Breakfast grenst. Monique en Ad hebben 2 stijlvolle en knus ingerichte gastenkamers en serveren een heerlijk ontbijt aan hun gasten.

Bed en Breakfast Omroep Max aflevering 4

Het schoolmeestershuis van Monique en Ad is aanstaande zondag te zien bij Bed en Breakfast.

Voor het tweede bezoek blijven de B&B-eigenaren in Zuid-Holland. De derde bed & breakfast is gevestigd in Noord-Brabant, hier overnachten de B&B-eigenaren in bijzondere ruimtes en gaan ze aan de slag met het maken van een kunstwerk.

Ga ook overnachten bij Het schoolmeestershuis in Ridderkerk of boek een verblijf  in Zuid-Holland of Noord-Brabant. Via Bedandbreakfast.nl reserveer je rechtstreeks bij de B&B-eigenaar en betaal je geen reserveringskosten. Het complete aanbod kun je vinden op Bedandbreakfast.nl.

Bed & Breakfast MAX
Zondag 4 juni, 21.20 uur, NPO1

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas is werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl. Door de jaren heen heeft ze al verschillende leuke B&B's bezocht en helpt ze eigenaren met uiteenlopende vragen over het runnen van een Bed & Breakfast. Daarnaast beheert ze het classificatiesysteem van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Laat een reactie achter