Televisie

Uitzending Gemist: aflevering 4 ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max

Rianne van de Pas
Geschreven door Rianne van de Pas

Afgelopen zondag 4 juni keken er weer ruim 1.1 miljoen kijkers naar het programma Bed en Breakfast bij Omroep Max. De B&B-collega’s waren te gast in het dorpje Rijsoord, Dirksland en het Noord-Brabantse Ravenstein. De uitzending is nog een maand terug te kijken via Uitzending Gemist.

Afgelopen zondag 4 juni was het weer tijd voor ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max. Als je de uitzending nog niet hebt gezien, kun je deze terugkijken via Uitzending Gemist.De deelnemers waren als eerste te gast in het dorpje Rijsoord bij Ad en Monique. Hier verbleven ze in het voorhuis van de vroegere dorpsschool; het oude huis van de schoolmeester. In de school heeft Ad eigenhandig een compleet museum gemaakt. Via Bedandbreakfast.nl is Het Schoolmeestershuis van Ad en Monique te reserveren.

Bed en Breakfast gemist

De B&B deelnemers bezoeken als eerste Het schoolmeestershuis in Rijsoord.

De tweede Bed en Breakfast waar de deelnemers overnachten is de B&B van Erica en Frans in het Zuid-Hollandse plaatsje Dirksland. De liefde voor Groot-Brittannië van Erica en Frans zie je terug in de bed en breakfast. Don en Truus wonen in het Noord-Brabantse Ravenstein, waar ze een B&B runnen, vroeger was dit een fruitteeltboerderij en tegenwoordig een atelier. In de tuin hebben ze ook een geheel zelfvoorzienend huisje ter beschikking voor hun gasten. Nieuwsgierig? Bekijk de uitzending terug via Uitzending Gemist.

In deze aflevering ontvangen Don en Truus 98% procent van de vraagprijs. Ad en Monique ontvangen 100% van de vraagprijs van hun gasten in het Schoolmeestershuis. Frans en Erica ontvangen 106% van de vraagprijs en zijn daarmee de winnaars van aflevering 4 van Bed en Breakfast. Heb je de uitzending gemist en wil je deze terugkijken? De uitzending is beschikbaar tot dinsdag 4 juli 2017.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas is werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl. Door de jaren heen heeft ze al verschillende leuke B&B's bezocht en helpt ze eigenaren met uiteenlopende vragen over het runnen van een Bed & Breakfast. Daarnaast beheert ze het classificatiesysteem van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Laat een reactie achter