Inspirerende Bestemmingen

Mooiste Kerstmarkten van Nederland

Bedandbreakfast.nl; bed and breakfast kerstmarkt

De mooiste tijd van het jaar vier je natuurlijk bij de meest sfeervolle kerstmarkten van Nederland! Van Groningen tot Maastricht; wij hebben de mooiste kerstevenementen voor jou op een rijtje gezet. Maak er een minivakantie van en blijf slapen bij een B&B.

Magisch Maastricht

Of je nu wilt schaatsen op de schaatsbaan, een rondje wilt maken in het reuzenrad of gewoon wilt genieten van een glas glühwein; in Maastricht is het allemaal mogelijk. Van 1 december 2017 tot 1 januari 2018 is het Vrijthof in de Limburgse hoofdstad weer omgetoverd tot één groot kerstspektakel. Bovendien scoor je in de gezellige winkelstraten gegarandeerd een mooie kerstoutfit!

Reserveer een B&B in Maastricht

kerstmarkt

Geniet extra lang van Magisch Maastricht en blijf slapen bij een B&B!

Drijvende Kerstmarkt Leiden

Op zoek naar een kerstmarkt die nét dat beetje extra heeft? Bezoek dan van 15 tot en met 27 december de drijvende kerstmarkt op het water van de Nieuwe Rijn in Leiden. Met maar liefst 86 sfeervol aangeklede chalets, vind je altijd een passend cadeau voor onder de kerstboom. Uitgeshopt? Wandel even rond over de nostalgische kermis en kom daarna tot rust bij een gastvrije B&B in Leiden.

Winterland Breda

Het belooft dé wintersensatie van Nederland te worden: Winterland Breda. Vanaf 20 december is het karakteristieke centrum van Breda elf dagen lang omgetoverd tot een magisch kerstdecor. Dwaal rond tussen de chalets op de kerstmarkt, draai een pirouetje op de schaatsbaan en plof daarna neer bij één van de B&B’s of verwarmde winterterrassen die de stad rijk is.

Tijdens WinterWelVaart zijn de Groningse grachten gevuld met historische charterschepen.

WinterWelVaart Groningen

Sfeervol verlichte schepen, een knusse kerstmarkt, live muziek en glühwein… Tijdens WinterWelVaart in Groningen geniet je op 15, 16, en 17 december van veel gezelligheid. Laat je meevoeren door het uitgebreide muziek- en theaterprogramma met artiesten uit alle windstreken. De optredens vinden plaats in het ruim van zo’n twintig historische charterschepen: bijzonder! Reserveer een verblijf via Bed and Breakfast Groningen voor een compleet weekendje weg.

Dickens Festijn Deventer

Eén van de meest bijzondere kerstevenementen van Nederland vind je in Deventer. Op 16 en 17 december is de Hanzestad compleet gehuld in historische kerstsferen tijdens het Dickens Festijn. Op dit unieke event komen ruim 950 personages uit de boeken van Charles Dickens tot leven. Reserveer een B&B in Deventer en waan jezelf eventjes in de 19e eeuw, met een beetje geluk ontmoet je Scrooge of Oliver Twist.

Valkenburg is één van de populairste kerstbestemmingen van Nederland.

Kerststad Valkenburg

Voor sprookjesachtige kersttaferelen logeer je tussen 17 november 2017 en 7 januari 2018 bij een B&B in Valkenburg. Vanuit jouw favoriete accommodatie ben je binnen een mum van tijd bij de ondergrondse kerstmarkt in de Gemeentegrot of Fluweelengrot. Tip: bezoek ook de Christmas Fairytales Parade en aanschouw de verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums.

Reserveer een B&B in Valkenburg

Grootste Kerstfair van Nederland

Groot, groter, grootst… Wie geen genoeg krijgt van sfeervolle marktkramen vol cadeaus en decoraties moet op 15, 16 en 17 december in het centrum van Dordrecht zijn. De historische binnenstad
is dan het decor van de grootste kerstmarkt van het land. Geniet van de ultieme kerstsfeer met warme chocolademelk, oliebollen en zing uit volle borst mee met de gospelkoren.

bed en breakfast

Welke kerstmarkt je ook gaat bezoeken; er is altijd een sfeervolle B&B in de buurt om te overnachten!

Bed and Breakfast Kerstmarkt

Overal in Nederland kun je op magische wijze de kerstperiode beleven, weet jij al welke kerstmarkt je dit jaar gaat bezoeken? Neem de tijd én een extra glas glühwein op de kerstfair van jouw keuze, want met een overnachting bij een Bed and Breakfast geniet je extra lang van alle pracht en praal. Reserveer snel via Bedandbreakfast.nl jouw ideale verblijf en maak er een mooie tijd van!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter