Geclassificeerde B&B

Nominaties 4 tulpen categorie ‘Beste B&B van Nederland 2018’

De nominaties voor de Beste B&B van Nederland 2018 zijn bekend! De nominaties in de 4 tulpen categorie zijn: B&B De Pieper Horizon in Genemuiden, Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom en Bacán Bed & Breakfast in Den Haag. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

De Pieper Horizon – Genemuiden

B&B De Pieper Horizon is gelegen in het prachtige weidse Polderlandschap. Het sfeervolle gastenverblijf is rolstoelvriendelijk en extra zorg is mogelijk. Daarnaast beschikt de ruimte over een dubbele regendouche, sunshower, sauna en prachtige wellnesstuin. Gasten genieten hier van rust en ruimte, maar ook van een heerlijk streekontbijt!

Bed and Breakfast Tweede Deel – Bennekom

Aan de rand van Bennekom staat de nieuwgebouwde Bed and Breakfast Tweede Deel met 3 prachtige ruime gastenkamers. De kamers hebben een landelijke en robuuste uitstraling met eigengemaakte meubels. Bij B&B Tweede Deel zijn gasten verzekerd van een warme ontvangst met een lekker stukje zelfgemaakte appeltaart. In de reviews op Bedandbreakfast.nl zijn gasten razend enthousiast over het ontbijt, de inrichting, de gastvrijheid en de faciliteiten in de B&B!

Bacán Bed & Breakfast – Den Haag

Bacán Bed & Breakfast bevindt zich in het historisch Hofkwartier van Den Haag en grenst aan Paleis Noordeinde. Het Binnenhof, Vredespaleis en Mauritshuis zijn op loopafstand van de B&B. Er zijn 2 luxe gastenkamers, een terras en een gemeenschappelijke lounge waar het ontbijt wordt geserveerd. De gasten beoordelen deze B&B op Bedandbreakfast.nl maar liefst met een 9.9 gemiddeld!

Bekendmaking ‘Beste B&B van Nederland 2018’

De winnaars in iedere tulpencategorie worden bekendgemaakt op woensdag 20 juni om 9.00 uur op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas was van 2011 tot 2019 werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl.

1 reactie

Laat een reactie achter