Inspirerende Bestemmingen

Vakantie Boeken op Populaire Vakantiebestemmingen

Bedandbreakfast.nl; Vakantie Boeken op Populaire Vakantiebestemmingen

Juni is de maand waarin veel Nederlanders een vakantie boeken. Verre reizen zijn in trek, maar ook Europa beschikt over veel regio’s die de zeer moeite waard zijn om te bezoeken. We hebben een aantal populaire vakantiebestemmingen voor je op een rij gezet waar je optimaal geniet van de ongedwongen sfeer van een B&B.

Vakantie Boeken op Populaire Vakantiebestemmingen

De mooie Natuurgebieden op Texel

Wil je dicht bij huis een vakantie boeken, dan is Texel een absolute aanrader. Als grootste Waddeneiland beschikt Texel over veel mooie natuurgebieden. Je kunt er heel goed fietsen terwijl je geniet van de rijke flora en fauna. Bezoek de vele knusse dorpjes of waai lekker uit op de mooie brede stranden van het eiland. Op Texel kom je helemaal tot rust.

Bed and Breakfast Texel

Gent

Bourgondisch België

Je hoeft niet ver van huis te gaan om te genieten van het Bourgondische leven. Dit is de reden dat veel Nederlanders kiezen voor België als ze een vakantie boeken. De bijzondere architectuur, gezellige restaurantjes en cafeetjes met heerlijke speciaalbieren staan garant voor een lekker weekendje weg of relaxte vakantie. Vooral de 4 grote steden zijn populaire vakantiebestemmingen.

Ibiza

Schitterende Zonsondergangen van Ibiza

Het zijn niet alleen ‘party animals’ die een vakantie boeken op Ibiza. Ibiza is een prachtig eiland dat zowel door hippies als door de jetset wordt bezocht. Naast het bruisende nachtleven vind je er prachtige stranden, knusse baaien en schitterende zonsondergangen. Het oude centrum van Ibiza-stad is eveneens een ‘must-see’. Ibiza is niet voor niets de populairste vakantiebestemming onder Nederlanders.

Bed and Breakfast Ibiza

Côte d’Azur

Veelzijdig Frankrijk

Wil je niet maanden voor vertrek een vakantie boeken maar last minute met de auto eropuit trekken, dan is Frankrijk een absolute aanrader. Je boekt een paar dagen voor vertrek een sfeervolle B&B en geniet vervolgens optimaal van de bijzondere sfeer op deze veelzijdige, populaire vakantiebestemming. Met de kinderen naar Disneyland, de ruige kust Bretagne ontdekken of fietsen door de wijnvelden in Bordeaux. Ook leuk: heerlijk wandelen in de Pyreneeën of zonnen aan de Côte d’Azur. In Frankrijk is er voor ieder wat wils.

Zwarte Woud

Duitsland

Als buurland is Duitsland een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het heuvelachtige Sauerland kent indrukwekkende stuwmeren. Daarnaast beschikt Duitsland met het Zwarte Woud over het grootste bosgebied van Europa. Je hebt er prachtige B&B’s waar je optimaal geniet van de schitterende natuur. Ben je een cultuurliefhebber, dan kun je ook prima een vakantie boeken in één van de vele bruisende steden die het land rijk is.

Toscane

Het echte Italië in Toscane

Voor een indrukwekkende rondreis is Toscane één van de meest populaire bestemmingen. Wil je echt een mooie vakantie boeken, dan adviseren we je een rondreis te boeken met verblijf in verschillende B&B’s. Je geniet dan van de ultieme ‘local experience’. Toscane is met recht één van de mooiste regio’s van Europa. Glooiende landschappen met wijngaarden en kronkelende landweggetjes omringd door cipressen. In de authentieke, historische stadjes van Toscane proef je de unieke Italiaanse sfeer.

Sevilla

Andalusië is typisch Spaans

De meeste mensen willen naar de zon als ze een vakantie boeken. Andalusië ligt in het uiterste zuiden van Spanje en is de zonnigste regio van het land. Het is de bakermat van de flamenco. De oude steden kenmerken zich door indrukwekkende Moorse bouwwerken. De mooie witte dorpjes en het glooiende landschap lenen zich perfect voor een indrukwekkende rondreis.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Mark Verhoeven

Online Marketing bij Bed & Breakfast Europe. Speciale focus op SEO, SEA, Social en Crossmediale Content Marketing.

2 Reacties

Laat een reactie achter