Geclassificeerde B&B

Wegdromen bij een Geclassificeerde B&B voor het hele gezin

Bedandbreakfast.nl: Wegdromen bij een Geclassificeerde B&B voor het hele Gezin

Op zoek naar een unieke accommodatie voor het hele gezin? Kies dan voor de service en het comfort van een geclassificeerde B&B, gecombineerd met de faciliteiten van een vakantiehuis. Ontdek snel enkele B&B’s die zeer geschikt zijn voor je vakantie of weekendje weg!

Mooi zo logeren – Overijssel

Niet voor niets draagt deze accommodatie de naam ‘Mooi zo logeren’, want alle verwachtingen worden hier moeiteloos overtroffen. Deze prachtige B&B voor het hele gezin ligt in het Twentse dorp Reutum en beschikt over een tuinhuis en appartement. Beide gastenverblijven zijn stijlvol ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien, zoals een privébadkamer, keuken en woonkamer. Bovendien leent de directe omgeving zich perfect voor diverse activiteiten in de natuur.

Mooi zo logeren

Ons Dijkhuisje – Zeeland

Vlakbij het historische stadje Zierikzee vind je Ons Dijkhuisje, waar je met maximaal vier personen kunt verblijven. Daarnaast is het ook mogelijk om in overleg de hond mee te nemen. Het huisje is door de eigenaren volledig gerenoveerd en eigentijds ingericht. Extra fijn is het Zeeuwse ontbijt met streekproducten en het privé terras, gelegen op het zuiden. Kortom: deze B&B voor het hele gezin is de ideale plek voor een zorgeloze vakantie in de provincie Zeeland.

Ons Dijkhuisje

Het Stalhuys – Zuid-Holland

Authentiek, volop ruimte en feestelijke ontbijtjes… Eigenlijk zijn er te weinig woorden om Het Stalhuys te omschrijven, je moet het vooral zelf ervaren! Verblijf met z’n vieren óf juist romantisch met z’n tweeën aan de Reeuwijkse plassen in een voormalige koeienstal, die de eigenaren hebben omgetoverd tot een sfeervolle B&B. Laat je verrassen door de gigantische woonkamer met open keuken, geniet van echte Goudse stroopwafels bij de koffie en drink ’s avonds een wijntje voor de sfeerhaard.

B&B Het Stalhuys

’t Stee fan Anne P. – Friesland

Overnachten in Friesland is extra bijzonder bij ’t Stee fan Anne P. Dit schattige arbeidershuisje uit 1840 is volledig gerestaureerd met behoud van authentieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld een bedstee. Daarnaast is deze B&B voor het hele gezin voorzien van modern comfort zoals een keuken, badkamer en twee verschillende slaapvertrekken met boxsprings. Verder is er een grote tuin met overkapping aanwezig, zodat je samen kunt borrelen terwijl de kids aan het spelen zijn.

't Stee fan Anne P.

ONS-appartement – Drenthe

Bij ONS-appartement in Dwingeloo kan werkelijk iedereen genieten van een luxe vakantie in de Drentse natuur. Dankzij de slaapkamer en aangepaste badkamer op de begane grond, is deze landelijke B&B voor zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. Tevens vind je hier een mooie woonkamer met open keuken, een extra badkamer en op de eerste etage is er nog een ruime slaapkamer gerealiseerd. Ook leuk voor kinderen én volwassen: op het erf lopen er diverse boerderijdieren rond.

ONS-appartement

B&B voor het hele gezin

Niets fijner dan een zorgeloze vakantie bij een geclassificeerde B&B voor het hele gezin! Natuurlijk zijn deze B&B’s ook ideaal voor koppels die graag over veel ruimte willen beschikken tijdens hun verblijf. Heb je andere ideeën over jouw ideale vakantie of weekendje weg? Bekijk dan het complete aanbod van geclassificeerde B&B’s in Nederland en kies een mooi alternatief. Er is voor iedere gelegenheid wel een geschikte B&B met Tulpen te vinden!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter